Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1080: Efsanevi Kahraman

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Çok iyi

    Kullanılan: 279 75.8%
  • İyi

    Kullanılan: 56 15.2%
  • Orta

    Kullanılan: 20 5.4%
  • Kötü

    Kullanılan: 13 3.5%

  • Kullanılan toplam oy
    368
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öyle bir şey yok, WB'nin avantajı zirve halini Roger'ın döneminde geçirmesi ve Roger'la yenişememesi, Kaido bunlardan bir sonraki jenerasyon. O yüzden daha zayıf gibi algılanıyor. Mangakadaki anlatıma göre Kaido > All çok açık, hiçkimsenin ne tanıtımı ne feati Kaido'nun yanına yaklaşamaz :)
Evet sana katılıyorum ben kendimi tam ifade edemedim. Evren içerisindeki algı böyle. Mesela Law ile Luffy ittafakın daha ilk günlerinde konuşurken Law şuna benzer bir şeyler söylüyordu Kaido'ya itafen; "Beyazsakal ile bölge savaşına girmiş adamlardan bahsediyoruz yonkouları küçümseme" gibi laf ediyor.

Tanıtım kısmında zaten bende öyle düşündüğüm için; en güçlü yaratık > en güçlü adam dedim. Lakin evrenin kendi içerisinde bence bu böyle işlemiyor.
 
Canımi sıkan nokta ace icin kılinı kıpırdatmayan garp coby için imparatora savaş açıyor ... Görev sevdiklerinden üstündür derken coby nasıl bir gorev olabilir ki garp için. serinin En iyi bölümlerinden biri belki bizler icin heyecan verici ama ne yazık ki tüm seriye bakınca garp'ın tutarsızlığı yüzünden ölen ace var karşımızda . Can sıkıcı cidden...
Garp bence ilk olaydan çok etkilendi ve pişmanlıkları var gibi hissediyorum. Bundan ötürü hem kendi yetiştirip özel ilgilenip üvey evlat gibi büyüttüğü Coby'i hem de kendi biriminden olduğu için ayrıca denizci olduğu için ve bu adamında bir kahraman ünvanı olduğundan mütevellit kurtarmaya gitti. Bunun 1. unsuru Ace zamanında duyduğu pişmanlıktır bence... Tekrarı yaşansın istemiyor.
 
En güçlü karakter kavgasında şuan SODA istesen Buggy dünyanın en güçlüsü olarak karşımıza çıkar. Yıllardır gücünü gizliyormuş filan. Yani demem o ki kimi isterse o dünyanın en güçlüsü olur seride... SODA'nın çok tutarsızlıkları var. Bazı şeyler kahvede arkadaşlarla sohbet edilirken ki abartma durumu gibi baloncuklar. Pek takılmamak gerek o büyük dedi bu küçük dedi diye...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık