Yok kötü karakter değil kesinlikle de 20ye girebilecek baya isim varkarakter tasarımı harika bana göre belki bundan dolayıdır. Hem hikayesi çok akılda kalıcıydı hemde tasarım ve işleyiş harikaydı.
Yok kötü karakter değil kesinlikle de 20ye girebilecek baya isim varkarakter tasarımı harika bana göre belki bundan dolayıdır. Hem hikayesi çok akılda kalıcıydı hemde tasarım ve işleyiş harikaydı.
Bunları görmelisin @01746 Cora-san'ım. Rosi her zaman ilk 20ye girmiş. Japonların sevdiği ilk 10da da 9. Halk gerçekleri görüyor hak edilen değeri veriyor. Unutmuyor.Hala neyini seviyorlarsa bu Zoro'nun
Bunlar anime fanları herhalde...
1081 spoiler ne zaman gelir ağa ya?
Pazartesi-Salı gelmeye başlar.1081 spoiler ne zaman gelir ağa ya?
Şuan sıfır spoiler yok. Elinde eski spoiler varsa takas olur. 100 bine sayarım onu. Sen yazılı spoiler mi görsel spoiler mi istiyorsun? Avrupada 2035'ten sonra yazılı spoiler yasaklancak. Görsel spoiler almanı öneririm. Hem spoiler forumları çok yaygınlaşıyor. Her köşe başında varlar artık. Seni tartışmasız bırakmaz yoluna devam edersin böyle.1081 spoiler ne zaman gelir ağa ya?
Biz bu adamı boşuna favorimiz yapmadıkBunları görmelisin @01746 Cora-san'ım. Rosi her zaman ilk 20ye girmiş. Japonların sevdiği ilk 10da da 9. Halk gerçekleri görüyor hak edilen değeri veriyor. Unutmuyor.
Gin kimdi10. Kaptan Gin çıkarsa ben buna foreshadowing derim.
Gin kimdi
Im'in kardeşiGin kimdi
baratie arcta sanjinin pilav yedirip üstüne dayak yediği elemanGin kimdi