Adama iki yıldır postacılık yaptırıyor, mapusta olsa şimdiye meydancılığı devretmişti.
İçin rahat olsun aslanım intikamın alındı. İyileşeceksin ve beraber Laugh Tale'de kahkahalar atacağız.
Adama iki yıldır postacılık yaptırıyor, mapusta olsa şimdiye meydancılığı devretmişti.
İçin rahat olsun aslanım intikamın alındı. İyileşeceksin ve beraber Laugh Tale'de kahkahalar atacağız.
şimdi sen görmeyeceksinde Law lobisinden özür diliyorum meğer en güçsüzleri Kid miş ben yanlış tanımışımNeyini düşünelim? :dd.d Adamım şovunu yaptı. Augur olmasa yenmişti de. Adamıma Big Mom katili dendi. Kimseye de denmez bir daha böyle. Augur bir daha kalkıp " gidelim mi kaptan "da demez. +larımızı topladık biz.
Kadir Law fanlarını etiketlemende yardımcı olayım. :dd.d @yuemsa @Trao @Mistress 9 @cora-san @artyomdh
İçin rahat olsun. Böyle bir rezillik yaşanmayacak Law tarafında.Şuandaki tek tesellim bu. Böyle olması iyi oldu. :ddd.d
buna noldu ki
Öyle bir şey yapmışlarsa doğrudur (ki kid tayfası bu taşkınlık çıkarmadan duramıyorlar). Öbür türlü Shanks a çok zıt bir davranış olduğunu düşünüyorumLuffy'e dokundu diye evveliyatını sevdiler o teşkilatın. Kid kim bilir kime ne yaptı adaya savaşarak girmiş zaten.
Oda bizim gözümüze serinin başından beri shanks ve mihawkın düellolarını sokuyor. İkisinin zaten aynı seviyelerde dolaştığı belli de, ben kendi fikrim olarak mihawk> shanks olduğunu düşünmüyorum. Shanks kral haki azmanı, hani burun farkıyla öndedir. Mihawkın şuan altın zamanları, bu forumda ön planda olan kişilerden de mihawk anca sağ koldur diyen oluyordu. Adamın şimdi garanti yonkou seviyesi olduğu netleşti.Ne çok aşağısı, aşağısı ve az aşağısı bile değil. Mihawk en güçlü kılıç ustasıysa ve kılıç kullanımında da hakininönemli olduğunu Zoro vs Pika arkında gördük. Öyleyse Mihawk > Shanks demektir.
Kidler Babalık gibi One Piece evreninin zirvesine çıksın da görelim ..... pardon hiç çıkamayacak değil miŞuraya Ace ve Oyajinin mezar taşını editleyip atardımda konu banı yemek istemem
Killer sonrasında gayet iyi performans gösterdi. Orochi Oden'e bile istediğini yaptırmış bir adam o mantıkla bakarsan.Bunların kaptanlarından sonra en iyisi olan Killer, sümüklü shogun Orochi'nin adi bir suikastçisi oldu. Tükürüğün boğazında epey bekledi anca mı atıyorsun