Umarım şu dövüşü off-screen geçmez.Aokiji vs Kizaru geliyor
Luffy ile ilişkisi ve temeli ayrıca zıtlık ilişkisi olarak Teachi çok küçümsüyorsun . Her şeyi geçtim İmunun önündeki 3 poster Luffy -Teach -SharoshiOda'nın seriyi getirdiği nokta'da Karasakal'ın önü açık değil öyle çok güçlü olup shanksı indirecek seviyeye gelemez bu çok net bir şey Oda shanksı Karasakal'a harcatmaz.
İyi de aynı adam üç beş kuruşluk dağ haydutu üzerinde içki şişesi patlattığında da gıkını çıkarmadı. Kid racon kesince mi aslan kesiliverdi birdenDostum ayağına kadar gelip racon kesiyor. Yanağından makas alıp cebine harçlık mı koyacak kurban olayım. Öbür ölücü savaş sonrası yaralıdırlar diye çökmeye gidiyordu hepsine
Şuraya Ace ve Oyajinin mezar taşını editleyip atardımda konu banı yemek istememKorsanfan Adasını ilk terk eden Hurdacı Lobisine en içten dileklerimle taziyelerimi iletiyorum.
Üzülerek söylüyorum ( normalde üzülmem ama acıları büyük şu an hurdacı lobisinin )meğerse koca anayı Law indirmiş Kid’in etkisi %17 imiş o sihirli rakam Shanks sen mi dövdün sanıyon Big Mom’ı al sana kamusari diyip bilimsel ispat yöntemiyle sonuca ulaşmış.Neyini düşünelim? :dd.d Adamım şovunu yaptı. Augur olmasa yenmişti de. Adamıma Big Mom katili dendi. Kimseye de denmez bir daha böyle. Augur bir daha kalkıp " gidelim mi kaptan "da demez. +larımızı topladık biz.
Kadir Law fanlarını etiketlemende yardımcı olayım. :dd.d @yuemsa @Trao @Mistress 9 @cora-san @artyomdh
Luffy'e dokundu diye evveliyatını sevdiler o teşkilatın. Kid kim bilir kime ne yaptı adaya savaşarak girmiş zaten.İyi de aynı adam üç beş kuruşluk dağ haydutu üzerinde içki şişesi patlattığında da gıkını çıkarmadı. Kid racon kesince mi aslan kesiliverdi birden
Teach ve aramaki birlik olursa olay yerini ilk hangisi terk eder kestiremiyorum topuk konusunda karasakal ile yarışır.Bugüne kadar 3 kişi Shanks'a kestaneni çizeceğim dedi: Teach, Kidd, Aramaki. Kidd elendi, geriye 2 kişi kaldı. Roger ve Garp'ın birleşip Rocks'u indirmesi gibi Teach ve Aramaki birleşir ve Shanks'ı çizer.
Bunların kaptanlarından sonra en iyisi olan Killer, sümüklü shogun Orochi'nin adi bir suikastçisi oldu. Tükürüğün boğazında epey bekledi anca mı atıyorsunSizin gibi tayfaya tüküreyim ben.