Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1079 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adam o karşısında ZORLU bir kılıç ustası göremediği için zora gelemiyor. Sen olsan çocuklara meydan okur musun? Buna zora gelemiyor denmez, kolaya gelemiyor denir. Zor gelince ben gelirim diyor😁
Marine Ford'dan giderken "Oldu, size kolay gelsin." diyordu haklısın :hhh: Mihawk'ı bu seviyeye o düellolar getirdi besbelli. Eğiticisini kolsuz diye hor görünce daha yükselemedi tabi :D
 
Oda'nın seriyi getirdiği nokta'da Karasakal'ın önü açık değil öyle çok güçlü olup shanksı indirecek seviyeye gelemez bu çok net bir şey Oda shanksı Karasakal'a harcatmaz.
 
Shanks, Luffy üzerine bahis oynayıp kolunu ve en saçma güce sahip olan meyveyi koydu bahse. Yeni çağı başlatacak olan kişi olarak görüyor Luffy'yi. Tabii ki de koruyacak Luffy'yi ve bu iki yüzlülük değil.

Kid ise Shanks için alelade bir korsan ve eskiden kalan bir husumet var aralarında.
 
1000 yıllık Yin ve Yang teorisi yani Luffy ve Karasakal'ın, hükümeti birlikte yıkacaklarına ilişkin teori gerçek mi olacak? Yoksa hükümet ve Karasakal birlikte hareket edip, Luffy'leri birlikte yenmeye mi çalışacaklar?

Sizce? Ve neden?
 
@Trafalgar Law
Law'ın da sonu belli oluyo galiba...

Kid'in bu şekilde yenilmesi iyi bir şey değil, Big Mom'ı almış iki adamdan biri, yonkolar arası güç farkı bu kadar açık mı gerçekten buna Oda cevap vermesi lazım ya da big momla düşen bomba yonkou gücünde,

Gerçi bitane ülkenin kralı vardı adı neydi unuttum king punch atıyordu yonkou devirirmiş falan filan deniyordu o yumruk için de.. Seri'nin tutarlı hiç bir tarafı kalmadı artık biz de alışkanlıktan takip ediyoruz zevk aldığımızdan değil
Biz aylarca bekliyoruz. Olsun, her hafta beklemekten helak olduk. :d Yine de yenilse de vereceği zarar konusunda da görene kadar top yekun umudum var.

Law en azından havada yendi Teach'i. Augur kurtardı ve Teach'in yenileceğini düşünüp kaçalım dedi. Law yenilse bile böyle gömülecek bir durum yok. :ehe:
Şuandaki tek tesellim bu. Böyle olması iyi oldu. :ddd.d
 
Oda'nın seriyi getirdiği nokta'da Karasakal'ın önü açık değil öyle çok güçlü olup shanksı indirecek seviyeye gelemez bu çok net bir şey Oda shanksı Karasakal'a harcatmaz.
Bugüne kadar 3 kişi Shanks'a kestaneni çizeceğim dedi: Teach, Kidd, Aramaki. Kidd elendi, geriye 2 kişi kaldı. Roger ve Garp'ın birleşip Rocks'u indirmesi gibi Teach ve Aramaki birleşir ve Shanks'ı çizer. ;)
 
Diger taraftan şimdi düsününce hurdacı'nin tayfada killer harici elle tutulur adam yokki. Bi taraf sampiyonlar ligi, diger taraf 2. lig takimi. Tabi ezerler.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 32)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık