Bunu ben de diyorum ama ne kadar yakın olduklarına dahil yine bir tartışma alır gider gibi.Shanks > Mihawk işte olum nesini tartışacağız
Bunu ben de diyorum ama ne kadar yakın olduklarına dahil yine bir tartışma alır gider gibi.Shanks > Mihawk işte olum nesini tartışacağız
Egghead gemi yollamissin daha değiliz diyonBu ligin adamı değiliz ligden çekilmek istiyoruz.
Ama kim kaybetti mihawkaBunu ben de diyorum ama ne kadar yakın olduklarına dahil yine bir tartışma alır gider gibi.
Yakındır Mihawk o karakter de boru değilBunu ben de diyorum ama ne kadar yakın olduklarına dahil yine bir tartışma alır gider gibi.
Luffy o imtihanı Kaidou savaşında geçti. Adam öldü, öldü. Daha ne yapsın?Şuan kidin karşısında luffy olsaydı sonuç aynı olurdu. Shanks için hazır değiller
Düz haliyle Kaido ile denk gidiyordu yahu Shanks'a taş çatlasın kondisyonu yetmez onun dışında her türlü denk dövüşür Luffy. Bizimkinin tek sıkıntı kondisyon zatenLuffy o imtihanı Kaidou savaşında geçti. Adam öldü, öldü. Daha ne yapsın?