Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1079 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
K*ller bile kaptanının, en yakın arkadaşının böyle bir hezimete uğraması karşısında gerçekten savaşmadan poneleri verdiyse Usopp > K*ller derim ben (güç bağlamında değil tabii ki)
 
Kid'in BM karşısında varlık göstermesi mi yoksa Shanks karşısında gösterememesi mi daha kötü yazarlık bilemedim. Ama amiralin gelip yonkou tayfasına tek girmesini bekleyen kişilerin Shanks şov yapınca bu kadar bozulmaları da ayrı bir tartışma konusu.
 
Bunu ben de diyorum ama ne kadar yakın olduklarına dahil yine bir tartışma alır gider gibi.
Ortada yakınlık falan yok.Ne yazıkki bu sitede özellikle fazla kılıç koklayan zoro ve mihawk fanları kafalarından uydurmuşlar shanks mihawk a yakın hatta bazıları kılıçla altın vuruş yapanlar mihawk daha güçlü diyen gördü bu gözler.Bunu söyleyince de sanki Mihawk ı küçümsüyormuşuz gibi algılıyor bu fan kitlesi.Mihawk kendi liginde güçlü ama Shanks apayrı üst lig.Amatör futbol ligi ile ingiltere premier lig deki 2 takımı kıyaslamak gibi.
 
Marine Ford olayında Shanks ile tek kollu bir arkadaşına zarar vermeyi istememiş demek ki. Neden onu öldürmek zorunda hissetsin ki kendisini. Ve eğiticisi diyorsun da belki Shanks ile Mihawk da ezeli iki rakip idi ama onun öğrencisi filan değildi. Mangada öğretmeni diye mi geçiyordu? Onun eğitmeni olduğunu nereden çıkardın ki? Marinedeki yorumun illaki korktuğu için geri gitti anlamını taşımaz. Biraz daha düşün acaba neler geri çekildi?Neyse hoşçakal.
Mihawk >Shanks demek ne kadar mantıklıysa Shanks Mihawk'ı eğitti demek te o kadar mantıklı. Mihawk'ın Kid kadar güçlü karakteri bir çırpıda yendiği gösterilmedi ama Shanks spoilere göre bunu yapmış.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 58)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık