Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1079 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
OP'de kim ölmüş ki Kid ölsün? 3 güne yeniden gelir. Şenks hype'ına ve Oda'nın haterlığına kurban gitti diye üzülüyorum sadece. Yoksa öncekinin iki katı cesaretle geri gelir.
Yaşadıklarının bir kısmının kendi hatası olduğunu düşünsem de deiğine hak veriyorum. Kid pek de Moria gibi tayfa kaybından travma yaşayacak birine benzemiyor. Umarım artık şu mağlubiyetlerinden bir ders çıkarır da seriye Luffy gibi yeniden güzel bir giriş yapar.
 
Kid ölmez umarım. Luffy kk olduktan sonra luffy ile rakabete devam edebilecek kimse kalmadı kendi jenerasyonun dan .
Bu adam Luffy korsanlar kralı olduktan ve korsanlık çağının bitmesinden sonra korsanlar kralı olacağını iddia edebilir. Beklerim böyle bir şey.

Şaka maka Wano'da da işlevsiz ama Law ile kendini gösteren bir karakterdi. Law bile dile getirmişti bunu, benim saldırılarımdan sonra bir saldırı yapıp parlıyorsun diye. O zamandan beri hiç sevmem.
 
Kid, shanksa yalvarıp çırağı olmayı kabul ettirirse o zaman güçlenebilir değilse defteri uzun zaman için kapanmış görünüyor.
 
Kid’in seride bir işlevi kalmadı artık.Bu zamana kadar yaşamasının tek sebebi ise Shanks’in yorulmasına izin vermeyip yol kitabelerini almasını sağlamakmış.

Hakkaten hangi müttefik Kid kadar yararlı olabilir ki? Luffy’nin birsürü müttefiği var ama hiçbiri bir Kid değil.

Büyük adamsın Kid !!! Adama oturduğu yerden kitabe getirdin.One Piece’i de bulsa Shanks’e ver bari.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık