Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1079 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Law ile kidd kıyaslanamaz bile Kidd hebele hübele der saldırır tek yer oturur.Law 10 düşünür 1 hareket eder kesiğini'de atar ama hayatta kalır.
 
0dan kapissalar 10 karşılaşmanın 8ini kaido alır.
Garp,aka,dragon,mom(şüpheli),shanks içinde durum aynıdır.
Defalarca düştü kalktı luffy.
Tamam da Luffy birçok rakibine karşı kaç defa düşmüştür ama sonra kalkıp yenmesini bilmiştir. Crocodile ile yaptığı mücadelede 2-3 defa düştü düştü kalktı. Aynı şekilde Moriah karşısında da düştü sonra kalktı, Magellan karşısında da düştü ve kalktı, Ceasar, Doflamingo, Cracker, Katakuri karşısında da birçok kez düştü ve kalktı. Her rakibini zorlanarak da olsa yenmeyi başardı sonunda.

Şu andaki Luffy'nin, Kaido'ya kaybetmesinin imkanı yoktur. Çünkü her dövüşü sonrası gücüyle o rakibinin üstüne çıkmayı bilmiştir. Bize de Kaido'yu tanıtırken "havada, karada ve denizde ondan güçlüsü yok." ve "Teke tekse Kaido kazanır." Şeklinde tanıttılar. Luffy serideki zirveyi indirdiğini göre karşısında durabilecek bir amiral zaten yok Yonkou gücündeki adamlar ancak sağlam bir mücadele verebilir. Artık gücünü uyandırdığı için bu yeteneğiyle Luffy'yi alabileceğini düşündüğüm iki kişi var ki onlar da son Boss olma ihtimali yüksek olduğu için, biri Teach diğeri de İmu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık