Law ile kidd kıyaslanamaz bile Kidd hebele hübele der saldırır tek yer oturur.Law 10 düşünür 1 hareket eder kesiğini'de atar ama hayatta kalır.
Kid'de akıl yokki.Luffy ile takılsa yenecekti hepsini zaten.Tam böyle yukarı doğru güzel ivme yakalamışken bu hezimet kötü oldu. Bir daha karşılaşırmıyız emin değilim ama biz senden razıydık çocuk!![]()
Bepo sulong açıp BB korsanlarını temizledikten sonra tayfasına dönüp "Özür dilerim" demesi yok muHiçbir ekstra masrafları da yok hepsi liseli gibi aynı donu giyiyor
Coca cola ayısı bomba karakter ya. Dolunayı denk getiremeyen efsane
Tertemiz tayfa. Giyim kuşam düzgün. Bir de Kid'in tayfaya bakıyorsun hepsi tinerci gibi bozuk tipler.Hiçbir ekstra masrafları da yok hepsi liseli gibi aynı donu giyiyor
Sulongu'nu görelim de gelsin beni bulsun bana da tek atsın ona'da razıyım ama sulongu görelim artık.Bepo sulong açıp BB korsanlarını temizledikten sonra tayfasına dönüp "Özür dilerim" demesi yok mu![]()
Bölümde Kid'in tayfada bir tane eli yüzü düzgün gacı gördüm haline üzüldüm. 1800 erkek nüfuslu meslek lisesine düşmüş kadersiz hatunlar geldi aklımaTertemiz tayfa. Giyim kuşam düzgün. Bir de Kid'in tayfaya bakıyorsun hepsi tinerci gibi bozuk tipler.
Tamam da Luffy birçok rakibine karşı kaç defa düşmüştür ama sonra kalkıp yenmesini bilmiştir. Crocodile ile yaptığı mücadelede 2-3 defa düştü düştü kalktı. Aynı şekilde Moriah karşısında da düştü sonra kalktı, Magellan karşısında da düştü ve kalktı, Ceasar, Doflamingo, Cracker, Katakuri karşısında da birçok kez düştü ve kalktı. Her rakibini zorlanarak da olsa yenmeyi başardı sonunda.0dan kapissalar 10 karşılaşmanın 8ini kaido alır.
Garp,aka,dragon,mom(şüpheli),shanks içinde durum aynıdır.
Defalarca düştü kalktı luffy.