Mevzu kol değil Shanks ayağıyla bile yener. Kapasite farkı var.Bişey soracağım Kid diğer kolunu beckamana kaybetmese , kol farkından shanskı alabilirmiydi acaba ?
Mevzu kol değil Shanks ayağıyla bile yener. Kapasite farkı var.Bişey soracağım Kid diğer kolunu beckamana kaybetmese , kol farkından shanskı alabilirmiydi acaba ?
Belki de Shanks, sırf onun gibi kolsuz diye Kid e empati gösterip sadece bayıltıcı kamusari atmıştırBişey soracağım Kid diğer kolunu beckamana kaybetmese , kol farkından shanskı alabilirmiydi acaba ?
Olay şeye döndü çift kol Şenks Mifak ı alabilir miydi?Bişey soracağım Kid diğer kolunu beckamana kaybetmese , kol farkından shanskı alabilirmiydi acaba ?
Forum olarak doğru yolda olduğumuzu bir kez daha anladım.Kid önüne gelene atar yapıp şamarı yeyince ay kıyamam cesur yürek
Croco önüne gelene atar yapıp boş beleş takılınca auuuuuu
KF'de sıradan bir gün
Page One antik zoan olduğu için yine bir nebze dayandı ama Kid i bilemiyorum.Koca Ana Kid'e karşı haki kullansaydı uygulayacağı tarife:
Adam yenildi tamam da, P1'la karşılaştırmak falan ayıp oluyorPage One antik zoan olduğu için yine bir nebze dayandı ama Kid i bilemiyorum.