Dayanıklık karşılaştırması yaptım sadece yoksa P1 ile Kid i bir tutmak rahmetliye ayıp olurdu tabi.Adam yenildi tamam da, P1'la karşılaştırmak falan ayıp oluyor
Adam yenildi tamam da, P1'la karşılaştırmak falan ayıp oluyor
Asıl P1’a ayıp oluyor beyler.Yapmayın böyle şeyler.Dayanıklık karşılaştırması yaptım sadece yoksa P1 ile Kid i bir tutmak rahmetliye ayıp olurdu tabi.
OP'de kim ölmüş ki Kid ölsün? 3 güne yeniden gelir. Şenks hype'ına ve Oda'nın haterlığına kurban gitti diye üzülüyorum sadece. Yoksa öncekinin iki katı cesaretle geri gelir.Dayanıklık karşılaştırması yaptım sadece yoksa P1 ile Kid i bir tutmak rahmetliye ayıp olurdu tabi.
Buna atılacak çok güzel bir videom vardı, ama yasak olduğu için atamıyorum. Emojiyle anla işteAsıl P1’a ayıp oluyor beyler.Yapmayın böyle şeyler.
Kardeş cesareti salla köyün delisinden hallice geziyor zaten ortalıkta. Az biraz Elbaf'ta antrenman yapsın güçlensin gelsin de bari. İki katı cesaretle gelse iki katı hızlı tek yer bu seferOP'de kim ölmüş ki Kid ölsün? 3 güne yeniden gelir. Şenks hype'ına ve Oda'nın haterlığına kurban gitti diye üzülüyorum sadece. Yoksa öncekinin iki katı cesaretle geri gelir.
Belki bu sefer alır ya. Zaman atlaması gücünü hafife alma.Kardeş cesareti salla köyün delisinden hallice geziyor zaten ortalıkta. Az biraz Elbaf'ta antrenman yapsın güçlensin gelsin de bari. İki katı cesaretle gelse iki katı hızlı tek yer bu sefer