offpanel olur. O kalem kalmadı bence oda efendide.Bu ikisi ciddi savaşsın, satış rekoru kırar. Bir daha yanına bile yaklaşamaz o rekorun.
offpanel olur. O kalem kalmadı bence oda efendide.Bu ikisi ciddi savaşsın, satış rekoru kırar. Bir daha yanına bile yaklaşamaz o rekorun.
Shanks sanki adaya çıkmasa bile One Piece'in ne olduğunu biliyor gibi hareket ediyor. Daha o zamanlar gözlem hakisi olarak aşmış birisiyse, gözlem hakisi sayesinde Roger ve tayfasının öğrendiklerini öğrenmiş olabilir diyeceğim ama pek olası değil.Çok akıllı çok kurnaz adam çoook.Başkası olsa alemin bir enayisi ben miyim bulmuşum Nika meyvesini yiyip kehaneti gerçekleştireyim derdi kendini de buna inandırırdı.Roger bile oğlum op bulacak diye geçiniyor.Aslında meyveyi kendi yememesi büyük olay ama bakalım Oda nasıl bağlayacak belki ego sahibi olmamasına bağlayabilir ama o mevzuda karışık üç kuruşluk haydutlara ego kasmak istememiş olabilir.
Nerede o günleeerFake gibi
Usta sen dediysen patlar o iş, iki gün Kid savundun onda da adam tek yedi.Ne diyoduk, Mihawk > Shanks. İtirazı olan var mı?
Spoiler düşer düşmez bu kolpadır dediğim mesajı beğenmiş biri. Gittim baktım spoilera hala kolpa geliyor. Oda'dan şaşırtan hamlelerNerede o günleeer
Shanks’ın saçı bile diğer karakterlerden farklı yapmasından belli ya. Shanks göz bebeği direkt adamın. Amiral mamiral herkesi tokatlar bu saatten sonra, Luffy ve Teach dışı biri ilişemez gibi.Spoiler düşer düşmez bu kolpadır dediğim mesajı beğenmiş biri. Gittim baktım spoilera hala kolpa geliyor. Oda'dan şaşırtan hamleler
Nerden geliyor böyle yorumlar aklına.Kidd, iyi bir abimizdi. Hurdacılığı sever kazandığı parayı getirirdi. Ama parayı kendi yerdi, bize ucundan gösterirdi. Kidd, saygıdeğer bir gençti hepimize örnek olurdu ama pek bir efeydi. Hızlı koşuyorsun bokuna dikkat et dedik dinlemedi. Götüne bir sahip çıkamayan bir adamdı. Sonunda tenhada yakaladılar. Sevdiler onu orada.
Roger iyi racon öğretmiş. Çok tehlikeli çar. Kaido'yla birlikte yonkoluğu ayakta tutuyorlardı uzun süre. BM'yle BB'ye kalsa işimiz yaşShanks’ın saçı bile diğer karakterlerden farklı yapmasından belli ya. Shanks göz bebeği direkt adamın. Amiral mamiral herkesi tokatlar bu saatten sonra Luffy ve Teach dışı biri ilişemez gibi.