Böbürleniyordu çpk egoistti ve gücüne inanıyordu ne demişler Öfkeyle kalkma zararla oturursunBu seviyelerin adamları birbirlerine tek atamamalı bence.
Tabiki bu benim kendi fikrim.
Böbürleniyordu çpk egoistti ve gücüne inanıyordu ne demişler Öfkeyle kalkma zararla oturursunBu seviyelerin adamları birbirlerine tek atamamalı bence.
Bleach'te geleceği gören Yhwach sahnesi gibi anlattın yaGelecek görme tam olarak kullanildiginda tek basina bile büyük problem. Hurdacı slash yemese bile çok birsey yapamayabilirdi.
Duygusal stresin karakterleri zayiflatip gardlarini dusurdugunu Katakuri ve BMden biliyoruz. Oden oyle bi bahane bulabilir ama Kidd'in su durumda ne bahanesi var cok merak ediyorum . Ama bence de tutarsiz haklisin. Oden rogerla karsilastigi halinden daha gucluyken rogerdan ve kaidonun daha gucsuz halinden tek yiyor.Oden konusunda tutarsızlık var adam şu saldırıya düşmüyor ama Kaido'nun düz balyoz vuruşuna bilincini kaybediyor.
Killer uyarmıştı. Ne olursa olsun.Bu seviyelerin adamları birbirlerine tek atamamalı bence.
Adamin da bi kusuru var kumar bagimliligi ne yapsin? Belki de normalde hic yenilmedigi icin yenilmenin gerilimini kumar oynayarak yasiyorEvet? Shanks şu an yonko seviyesinin üstünde çıktı. Kid'i tekleyip bırakmış. Madem bu kadar güçlüsün, ne diye milletin adına bahse giriyorsun diye sorarlar.
Garp vs Roger'ı da ekle. Seri bitmeden bu iki dövüşü adam akıllı çizip piyasaya salmıyorsa katıksız mal olduğu tescillenir.Bu ikisi ciddi savaşsın, satış rekoru kırar. Bir daha yanına bile yaklaşamaz o rekorun.