Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1079 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok akıllı çok kurnaz adam çoook.Başkası olsa alemin bir enayisi ben miyim bulmuşum Nika meyvesini yiyip kehaneti gerçekleştireyim derdi kendini de buna inandırırdı.Roger bile oğlum op bulacak diye geçiniyor.Aslında meyveyi kendi yememesi büyük olay ama bakalım Oda nasıl bağlayacak belki ego sahibi olmamasına bağlayabilir ama o mevzuda karışık üç kuruşluk haydutlara ego kasmak istememiş olabilir.
Shanks sanki adaya çıkmasa bile One Piece'in ne olduğunu biliyor gibi hareket ediyor. Daha o zamanlar gözlem hakisi olarak aşmış birisiyse, gözlem hakisi sayesinde Roger ve tayfasının öğrendiklerini öğrenmiş olabilir diyeceğim ama pek olası değil.

Shanks bir şeyler biliyor ama bu bilgilere nereden ulaştığını öğrenmeden yorum yapmak zor.
 
Kidd, iyi bir abimizdi. Hurdacılığı sever kazandığı parayı getirirdi. Ama parayı kendi yerdi, bize ucundan gösterirdi. Kidd, saygıdeğer bir gençti hepimize örnek olurdu ama pek bir efeydi. Hızlı koşuyorsun bokuna dikkat et dedik dinlemedi. Götüne bir sahip çıkamayan bir adamdı. Sonunda tenhada yakaladılar. Sevdiler onu orada.
Nerden geliyor böyle yorumlar aklına.
 
Shanks’ın saçı bile diğer karakterlerden farklı yapmasından belli ya. Shanks göz bebeği direkt adamın. Amiral mamiral herkesi tokatlar bu saatten sonra Luffy ve Teach dışı biri ilişemez gibi.
Roger iyi racon öğretmiş. Çok tehlikeli çar. Kaido'yla birlikte yonkoluğu ayakta tutuyorlardı uzun süre. BM'yle BB'ye kalsa işimiz yaş
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık