Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1079 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Naruto mantığıyla isteğe göre haki artmasını anlayabilirim. Ama var olandan azalması konusunda netlik yok anladığım. Yani Law, Karasakalı ışınlamak istiyorsa normal halini yakalamalı. Karasakal haki arttırırsa ışınlama isteği işe yaramaz.
Belki de meyve ulaşım amaçlı olduğu için haki azlığı ya da çokluğu farketmeksizin etki ediyordur diye saçma bir cümle kurmak istememiştim aslında.

Haki artan birşey olmasaydı luffy kaidoya üstünlük kuramazdı hiçbir zaman hatta Impeldown da Karasakal luffy'nin hakisi ile ilgili bu tarz bir açıklama yapıyordu hakin güçlenmiş gibisinden.
Zaten hakinin güçlendirilebilen bir şey olduğunu biliyoruz orada bir sıkıntı yok.
Ben anlık olarak arttırılabilir mi sorusuna netlik getirmek istedim. Mesela bir meyve etkisine girdiğin anda haki arttırıp kurtulabilir misin gibi (ki zaten kadına dönüşen Law dan onun da cevabını almış olduk)

Şimdi pusuya yattım bekliyorum, bakalım gelecek bölüm Kidd, Demek saldırına kral haki ekliyorsun, dur ben de ekleyim deyip geri dönecek mi yoksa yerde yatmaya devam edecek mi :)

Şimdi pusuya yattım bekliyorum, bakalım gelecek bölüm Kidd, Demek saldırına kral haki ekliyorsun, dur ben de ekleyim deyip geri dönecek mi yoksa yerde yatmaya devam edecek mi :)
Yer rahatsa yatar bence kalkıp darbe almaktansa yatsın dinlensin hatta ölü rolü yapsın belki gider o zaman shanks.

Haki çizimi yok, vuruş şekli farklı hatta isimli saldırı bile değil bildiğin dümdüz vurmuş gibi duruyor.

Sbs vivre de falan yazıldı diye hatırlıyorum. Belki de roger ın vuruşu ve luffy ye vuruşta vardır diye açıklaması aklımda kalan ama aynı saldırı bu yüzden var diye hatırlıyorum bilemedim.

Bu bölümle bir daha pekişmiş oluyor ki karakter fanı olmadan, bu mangadan zevk almak çok zor. Shanks fanları 4 köşe olmuşlar ne kadar güzel, haklarıdır da bu nasıl leş bir kurgudur be abi. Punk Hazardda Dressrosada onlarca bölüm filler okutup, Final Sagada hızlıca tüm tuşlara parmak ucuyla basıp geçiyor.

Sonuç olarak, bölüm leş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık