Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1079 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Shanks'ın saldırısını göre Killer:

"Kaptan sal boğanı çabuk yoksa Şenks bizi karısı yapacak. Kaptan boğa diyorum. Bo... Allah belanı versin, ruj süren hurdacı mı olur zaten, sana güvenmemeliydim. Eşhedü..."
Boğa değil ejderha yapsa bari. Kidd salak. Daha yeni yonkou ile kapıştın. Bir meyve uyandırdın diye ne bu havalar.

Devlerin Kid'in gemisini batırması bi bana mı ters geldi, BM mevzusundan dolayı az da olsa bi sempati beslerler diye çoğu kişi ümitliydi. Yakıştıramadım Elbaf'ın onurlu savaşçılarına.

Oda BM'nin hakkını yediği için milletin kafasında soru işareti oluşmuş. Halbuki az çok BM'ye denk çizilen Kaido'yu kafalarında Kid'le yan yana getirseler zaten olacak olan şey az çok belliydi.
Evet ayen öyle. Hatırlarsanız Koca Ana dediğimiz kadından bütün Tüm Kek kaçıyordu.... O arkta öyle bir konumdaydı ki Luffy'nin düşmanı o değil Katakuri oldu.
Herkesin güç dağılımı da farklı , mesela Shanks Big Mom kadar tank değildir ama Big Mom’ın da onun kadar hasarı yoktur. Ama teke tekte Big Mom tek atamasa da kolay bir şekilde yener zaten Kid’i.
Koca Ana'nın hasarı da vardı bakma, Oda'nın saçmalıkları işte. Böyle saçma güçlü karakterler yaratınca nasıl indireceğini şaşırdı....
Shanks'tan önce Yonkou kimdi bilgimiz var mı?
Hayır yok, var mıydı o da belli değil. Shanks işlenince çıkar ortaya.

Sonunda buldum Shanks'ın bu yeteneğini One Piece Pirate Warriors 4'te vermişler

@Smoker One Piece oyunlarında Shanks'ın silah kullanabildiğide gösteriliyor bu olay canon mu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık