Boğa değil ejderha yapsa bari. Kidd salak. Daha yeni yonkou ile kapıştın. Bir meyve uyandırdın diye ne bu havalar.Shanks'ın saldırısını göre Killer:
"Kaptan sal boğanı çabuk yoksa Şenks bizi karısı yapacak. Kaptan boğa diyorum. Bo... Allah belanı versin, ruj süren hurdacı mı olur zaten, sana güvenmemeliydim. Eşhedü..."
Yapılmadı diye biliyorum.
Shanks çıkıp BM mevzusunu da üstlenmiştir.Devlerin Kid'in gemisini batırması bi bana mı ters geldi, BM mevzusundan dolayı az da olsa bi sempati beslerler diye çoğu kişi ümitliydi. Yakıştıramadım Elbaf'ın onurlu savaşçılarına.
Evet ayen öyle. Hatırlarsanız Koca Ana dediğimiz kadından bütün Tüm Kek kaçıyordu.... O arkta öyle bir konumdaydı ki Luffy'nin düşmanı o değil Katakuri oldu.Oda BM'nin hakkını yediği için milletin kafasında soru işareti oluşmuş. Halbuki az çok BM'ye denk çizilen Kaido'yu kafalarında Kid'le yan yana getirseler zaten olacak olan şey az çok belliydi.
Koca Ana'nın hasarı da vardı bakma, Oda'nın saçmalıkları işte. Böyle saçma güçlü karakterler yaratınca nasıl indireceğini şaşırdı....Herkesin güç dağılımı da farklı , mesela Shanks Big Mom kadar tank değildir ama Big Mom’ın da onun kadar hasarı yoktur. Ama teke tekte Big Mom tek atamasa da kolay bir şekilde yener zaten Kid’i.
Hayır yok, var mıydı o da belli değil. Shanks işlenince çıkar ortaya.Shanks'tan önce Yonkou kimdi bilgimiz var mı?
Rayleigh de aynı Shanks'da kılıcı çekmeleri yetiyo xdBölüm kısaca böyle olmuş