Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1079 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ace,Wb,meyve,Impel Down hepsini planlamış adam kurnazdır veya değildir bir şeyler yapmış. Serideki diğer karakterlere göre hiç fena değil bence zekası.
Şansta yanındaydı tabi olmasa çoktan ölmüştü adam.
Savaş zekası pek iyi değil yoksa bilgili bir adam baya. Oda gerçek hayatta yaşasa mesleği arkeolog olur demişti. Araştırmacı tarafına uyuyor.
 
Kid ve Law zaten Luffy ile aynı seviyede diyen yoktur sırf ödülleri aynı diye. Fakat tek yedirteceksen niye uyanış verdin, o kadar ödül verdin, kral haki verdin altı doldurulmadı bunların.
Demek ki Oda bu karakteri tasarlarken o çapta bir yetenek vermemiş yapacak bir şey yok. O şunu kullanamadı bunu kullanamadı dersek bir sürü harcanan karakter buluruz zaten. Milletin 300 milyon ödülü varken Katakuri’nin 1 milyar ödülü vardı. Dediğin her özelliğe de sahipti ekstra olarak gelecek görüyordu.
 
Umarım dediğin gibi olur çünkü seride tanrı meyvesi olup soyu iyi bir yerden olmamasına rağmen KK olmayı hedefleyen tek kişi.
Gariban romantizmini bırakın olum meyvesiz Luffy kadar da çapı yoktur zaten de bu kadar emek verilmiş karakter potansiyel zirvesini görmeden öyle hiçbir amaca hizmet etmeden kenara atılmaz. İllaki daha sonra işleyecek ucundan kıyısından seriye yedirecek.
 
Kid, Killer'ı dinlemediği için perte çıktı. Benimkiler koordineli hareket ediyorlar, birbirlerini dinledikten sonra yolun sonu neye çıkacak bakalım. :d
kid'in tayfada sıkıntı yok,kendisinde var bizimiler mesela viviyi kurtarmaya gidelim falan bir şeyler diyordular zoro durdurmuştu yanlış hatırlamıyorsam.

Killer bu sefer arkanı verirsin etme,eyleme bu kez yapma dedi dinlemedi haha
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık