Oda teachı tasarlarken karaktere beyin koymayı unutmuş.Ya da denizin meyve zayıflığına alınan güce değecek takas demesi gibi alacağı acıya vereceği daha fazla acı takasına seçecek.
Oda teachı tasarlarken karaktere beyin koymayı unutmuş.Ya da denizin meyve zayıflığına alınan güce değecek takas demesi gibi alacağı acıya vereceği daha fazla acı takasına seçecek.
Nasıl ya her şeyi en planlı yapan karakterlerden birisi Teach , adam meyve olayını bile ilmek ilmek örmüş kaybedeceği hiçbir savaşa girmiyor. Her hareketi de stratejik daha ne kadar beyini olsun adamın.Oda teachı tasarlarken karaktere beyin koymayı unutmuş.
Orada karasakal ın isteği vardır ama. İstek dışı meyve efekti uygulanamaz diye düşünüyorum. Yoksa adam niye kendi işine yarayacak bir durumu engellemeye kalksınAugur, Karasakalı ışınlıyorsa Law'ın hayli hayli ışınlıyor olması lazım.
Bal sıçıyor yoksa yaptığı ekstra bir şey yok. Hikayesi başlamadan bitmişti ID'de. Kurnaz dersin en fazlaNasıl ya her şeyi en planlı yapan karakterlerden birisi Teach , adam meyve olayını bile ilmek ilmek örmüş kaybedeceği hiçbir savaşa girmiyor. Her hareketi de stratejik daha ne kadar beyini olsun adamın.
Boşluğuna denk gelmiş oda'nın öyle bir hikaye uydurmuş yoksa güncel karasakal -30 IQ'lu bir canlıdır.Nasıl ya her şeyi en planlı yapan karakterlerden birisi Teach , adam meyve olayını bile ilmek ilmek örmüş kaybedeceği hiçbir savaşa girmiyor. Her hareketi de stratejik daha ne kadar beyini olsun adamın.
Bu izin kısmını mantığıma oturtamıyorum. Haki istediğin zaman azaltıp çoğaltabileceğin bir şey mi ki?Orada karasakal ın isteği vardır ama. İstek dışı meyve efekti uygulanamaz diye düşünüyorum. Yoksa adam niye kendi işine yarayacak bir durumu engellemeye kalksın
Kid ve Law zaten Luffy ile aynı seviyede diyen yoktur sırf ödülleri aynı diye. Fakat tek yedirteceksen niye uyanış verdin, o kadar ödül verdin, kral haki verdin altı doldurulmadı bunların.Çünkü tek başına Kaido yenen Luffy’de aynı ödülü aldı oradan ciddiye almamak lazımdı. Kid de tek yiyerek bunu kanıtlamış oldu.
Ace,Wb,meyve,Impel Down hepsini planlamış adam kurnazdır veya değildir bir şeyler yapmış. Serideki diğer karakterlere göre hiç fena değil bence zekası.Bal sıçıyor yoksa yaptığı ekstra bir şey yok. Hikayesi başlamadan bitmişti ID'de. Kurnaz dersin en fazla
Naruto da çakrayı birden arttırabiliyorlar normal kullanımda vücutta belli oran da çakra geziyor fazlası depoda duruyor böyle bir şey olabilir.Bu izin kısmını mantığıma oturtamıyorum. Haki istediğin zaman azaltıp çoğaltabileceğin bir şey mi ki?