Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1079 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Buggy’nin de ödülü sağlam herkes hakederek almıyor demek o ödülleri Kid’in ödülde yazar ittirmesiymiş bak Law gayet güzel mücadele ediyor kaybetse bile :ehe:
Buggy olayı yanlış anlaşılmadan ibaret Big Mom'ın yenilişinde ikisininde eşit rol oynadığını ödülle gösterdi Oda. Bunu niye ciddiye almayalım? Law Shanks karşısına çıksa gayet güzel mücadele edebilecek miydi o da var.
 
Buggy olayı yanlış anlaşılmadan ibaret Big Mom'ın yenilişinde ikisininde eşit rol oynadığını ödülle gösterdi Oda. Bunu niye ciddiye almayalım? Law Shanks karşısına çıksa bu kadar rahat olabilecek miydi o da var.
Shanks hem çok hızlı hem de geleceği görüyormuş demediler mi? Law tepki verebilecek olsa kaidodan balyoz yemezdi.
 
Buggy olayı yanlış anlaşılmadan ibaret Big Mom'ın yenilişinde ikisininde eşit rol oynadığını ödülle gösterdi Oda. Bunu niye ciddiye almayalım?
Çünkü tek başına Kaido yenen Luffy’de aynı ödülü aldı oradan ciddiye almamak lazımdı. Kid de tek yiyerek bunu kanıtlamış oldu.
 
Augur denize düşmeden ışınlar teach'ı
Geçen sefer de öyle olmuştu zaten. O kadar en pislik en hain tayfa Tiç in tayfa dedik adamlar Kid in tayfadan daha vefakar çıktı :oleyo2:
Law'ın ışınlamasından bahsediyorsan belli bir seviye üstü karakterlere işlemez o ya. Çatıda yolunu yaptı mangaka, ruhları mı hakileri mi ne çok güçlü vs diye.
Az önce içinden kılıç geçse ne olacak gibi bir soru sorulmuştu. Geçen sefer öyle bir şey olduğunda bilinci kapanmıştı denize düşecekti yine öyle olursa denize yuvarlasınlar dedim
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık