Çok gözüksün de Shanks bizi salsın diye kolpa denemesi yapmışlar dostum. Üst üste katlamışlarBir tek benim mi dikkatimi çekti bilmiyorum ama beyler ben mi yanlış sayıyorum yoksa burada 4 tane proje mi var? Kid dördüncü poneyi nasıl buldu ki? @Smoker
Shanks direk Raftel’e mi damlayacak yoksa?
Ben dört saydım çünkü.
Reis gizli 4. poneyi çoktan bulmuş, kimseye çaktırmadan KK olmaya gidiyormuş.Bir tek benim mi dikkatimi çekti bilmiyorum ama beyler ben mi yanlış sayıyorum yoksa burada 4 tane proje mi var? Kid dördüncü poneyi nasıl buldu ki? @Smoker
Shanks direk Raftel’e mi damlayacak yoksa?
Ben dört saydım çünkü.
Sahte pone kakalasalardı keşke.Çok gözüksün de Shanks bizi salsın diye kolpa denemesi yapmışlar dostum. Üst üste katlamışlar
Bunu yapıp kaçmayı akıl etseler büyük racon ama senin tinercide o vizyon yokSahte pone kakalasalardı keşke.
Law akıl ederdi bunu etse etse, seride kimseye yaptırmaz Oda ama. Sahtesini yapıp verseler orjinalinden farkını kim ayırt edecek?Bunu yapıp kaçmayı akıl etseler büyük racon ama senin tinercide o vizyon yok
Hepsini toplasan bir Usopp etmez hem güç olarak hem de karakter olarakBen Kid karakterini sevmem. İlkokul 2. sınıftan terk, haki fakiri bir sokak serserisi benim gözümde ama bir Kid'e bak bir de tayfasına... İmkanı yok yalvarmazdı Kid o saldırıyı yedikten sonra bilinci açık olsaydı. Öldür beni kızıl saç, ortak buraya kadarmış yolculuğumuz vs. derdi.
Sevmiyorum karakteri ve seriden şutlandığı için mutluyum ama Oda, karakter olarak Usopp'tan bile beter tayfa üyeleri vermiş adamın emrine. Senin kalemini kırayım ben.