Çöp olduklarıni anlamış görür görmez. O şekil abanıp şov yapmaya gerek yoktu. Adamların bölgeyi basan da Kid zatenNe garibanı yav, yol kesiyorlar çapulcu gibi. Kid’in tayfa da gariban ona bakarsan.
Çöp olduklarıni anlamış görür görmez. O şekil abanıp şov yapmaya gerek yoktu. Adamların bölgeyi basan da Kid zatenNe garibanı yav, yol kesiyorlar çapulcu gibi. Kid’in tayfa da gariban ona bakarsan.
Gerçi Law muhtemelen Garp'a yanlayacak... herif hayatta kalma uzmanı... sksksLaw ölmez, 2 v 1 atacağız Ryokugyu ile daha.
En azından Shanks'e vurdum diyebilirdi... şimdi öyle dümdüz gitti garibim...Tek kesmedi iki yesinler istiyorsun yani
Kid’in de acımasız bir tarafı var ne yazık ki, adam hiç olmazsa rakiplerine yapıyor bu işi ama. Zoro yanlışlıkla başka gemiye bindi diye batırıyordu.Çöp olduklarıni anlamış görür görmez. O şekil abanıp şov yapmaya gerek yoktu. Adamların bölgeyi basan da Kid zaten
Kid lerin tayfa da beş para etmez imiş. En azından Heat çıkıp poneleri ağlaya ağlaya vereceğine şu şekil yaksaydı keşke.Ne garibanı yav, yol kesiyorlar çapulcu gibi. Kid’in tayfa da gariban ona bakarsan.
Law’ın tayfa çöp diye gömülüyordu gerçek çöp bunlar çıktı. Fazla kızamıyorum da kendi canları için yalvarmıyorlar yine kaptanlarının canı için yalvarıyorlar.Kid lerin tayfa da beş para etmez imiş. En azından Heat çıkıp poneleri ağlaya ağlaya vereceğine şu şekil yaksaydı keşke.
Heat şu raconu kesseydi efsane olarak anılırdı... ama işte tayfa da vizyon yok kimsede... günün sonunda hepsi kestane... lskskksksKid lerin tayfa da beş para etmez imiş. En azından Heat çıkıp poneleri ağlaya ağlaya vereceğine şu şekil yaksaydı keşke.
Dikkatle baktım heat ve yanındaki ikilide çizik yok. Ben böyle kendi gtunu sağlama alma görmedimKid lerin tayfa da beş para etmez imiş. En azından Heat çıkıp poneleri ağlaya ağlaya vereceğine şu şekil yaksaydı keşke.