sunny go'ya gönderme orasıCrocodile macerasının başındaki Luffy tarafından ıslatıla ıslatıla dövüldü. Pekoms ağır kaçar. Oradaki aslan, Buggy'nin tayfasındaki aslan.
sunny go'ya gönderme orasıCrocodile macerasının başındaki Luffy tarafından ıslatıla ıslatıla dövüldü. Pekoms ağır kaçar. Oradaki aslan, Buggy'nin tayfasındaki aslan.
Sağ ol ya, anlamamıştım.sunny go'ya gönderme orası
Kapaktaki Aramaki vs Luffy'ye gönderme değil mi yavvv?Hikayede bir yerde Bagi Korsanları ile karşılaşmak gerekecek. Elbette bu korsan ekibi potansiyel bir müttefik ancak ekipteki Kurokodile'nin Lufi'ye boyun eğmeden önce yalandan atarlanacağı kesin. İşte bu noktada Lufi bizzat Kurokodile ile muhatap olmaz. Çünkü artık bir imparator ve araya birileri girmeli ve krala ulaşmak bu kadar kolay değil diyerek racon kesmeli. Tam da burada bu bölümdeki kapak devreye giriyor. Kapakta Lufi bir çiçek aslana su veriyor. Buradaki işaretler çok açık. Su, sudan korkan Kurokodile'yi işaret ederken çiçekli aslan Pekoms'u işaret etmekte. Özetle çok beklenen Kurokodile vs Pekoms çok uzak değil.
Lufi bir şonen ana karakteri olarak adalete karşı savaşmaz. Bu nedenle Aramaki seçeneği eleniyor.Kapaktaki Aramaki vs Luffy'ye gönderme değil mi yavvv?
Haftaya yeni bolumbu hafta ara mı var spoiler gelmedi hala
Shanks'ın, Aramaki'ye uyguladığı tarife çok hoş değildi ama şu adadan tek bir beklentim kaldı; Kizaru adam akıllı Amiral nedir bir göstersin ve Logia uyanışını detaylı bir görelim. Zaten Amiral Seviyesi de serinin en büyük gizemlerinden. Kizaru, Luffy ile dövüşürse biraz detay görürüz heralde. Hatta Aka vs Ao dövüşünden de meyve uyanışlarını flashback ile gösterse fena olmaz.
Ohara 2 deniyor dostum. Belkide masumlar kaçamıyor diye kalıp savaşacaklarÇokbilmiş adasında, Saturn ve Kizaru önderliğindeki kuvvetler ile bizimkiler arasında cidden bir savaş olursa 2 hafta banlatırım kendimi. İmkanı yok öyle bir şeyin yaşanmasının. Bizimkiler bir şekilde tüyer oradan. Nika meyvesi sonuçta, kaçmakta usta.