Sen onu deyince aklıma Fujitora geldi. Harbi oraya da gelmediyse Akainu artık alsın şunun elinden rütbesiniAkainu, adamsan 3 amirali o adaya yığarsın. Yok yığmazsan sende ekmeğe sürülecek akıl yoktur olum.
Sen onu deyince aklıma Fujitora geldi. Harbi oraya da gelmediyse Akainu artık alsın şunun elinden rütbesiniAkainu, adamsan 3 amirali o adaya yığarsın. Yok yığmazsan sende ekmeğe sürülecek akıl yoktur olum.
Bir de Mary Geoise'deki insanlık dışı olayları görmüş olmasına rağmen kadın istifini hiç bozmadı. Tam doğal cani.York'a çok haksızlık etmişim la. Gerçekten dereyi görmeden paçayı sıvamamalıymışım. Çok güzel diyaloglardı . İyi iyi. Ben sevdim bölümü. Eksiksiz.
Sonuçta mantık dediğin şey bir Vegapunk ta mevcuttu o da öldü.Bir de Mary Geoise'deki insanlık dışı olayları görmüş olmasına rağmen kadın istifini hiç bozmadı. Tam doğal cani.
Haklı bizimkilerde acaba bundan mı baskın yedik diyor birde gariplerimYork haklı bu arada.
Destek gönderirler büyük ihtimal de benim merak ettiğim luffy'nin filo bu savaşa gelicek mi. Morgans haber yapıcaktı adada olanlarıHoahahaha...
Kuduz köpek gibi saldıran denizciler ve hükümet; Yonko Hasır Şapkalı Luffy'nin adı geçince huzursuz olmuş..
Bizim Filo sanmıyorum gelsin, onları anca son savaşta görürüz. Oda Luffy'nin namı yürüsün derse bir ihtimal ama zor ya...Destek gönderirler büyük ihtimal de benim merak ettiğim luffy'nin filo bu savaşa gelicek mi. Morgans haber yapıcaktı adada olanları