Oda buradan kesin espri ve kelime oyunları kasmıştır rahatsız çünkü.Bu York gerçek olan değildir sahtedir yani şu an gördüğümüz hain New York’tur.
Rob Lucci ne ayak usta, denizciler ve Satürn gelince hala Luffy tarafında mı kalacak?Oda buradan kesin espri ve kelime oyunları kasmıştır rahatsız çünkü.Bu York gerçek olan değildir sahtedir yani şu an gördüğümüz hain New York’tur.
Ona sayılar önce yol yaptı ya malesef diye üzülerek yazmıştım o sayıda.Rob Lucci ne ayak usta, denizciler ve Satürn gelince hala Luffy tarafında mı kalacak?
Sentomaru 2 bölümdür sanki bir Amiral lobisi üyesiymiş gibi yorum yapıyor.@sensey
Sentomaru, Kizaru’yu duyunce demek bu kadar ciddiler falan diyor. Tedirgin olmuş.
Benim bir hayalim yoktu ki Ben sadece gücünü belirttim ne yaptığı beni ilgilendirmez gücüne dikkat çektik.Tabii Oda’nın cani karakterleri beraber dövüştürmesi hoş olmadı herkesi toplayan gücü de abarttı Luffy seriyi 0 düşmanla bitirecek bu gidişle.Senin hayaller siyah poşete gitti be usta.
Kor-Amiral olur.Artık Nika o kadar güçlü ki amiral üniforması giyebilecek müttefikleri var. Z amiral olmuş Lucci mi yapılmayacak.Lucci şu an Law ve Kid kadar zorluk çıkaracağı için Nika formuyla güç farkını ortaya koydu.Law,Kid falan şu an zaten rahat rahat amiral ederler.
Lucci zaten rakip olamadı.Sanji ya da Zoro ana yemeğe geçmeden önce ara sıcak niyetine yer bunu.Benim bir hayalim yoktu ki Ben sadece gücünü belirttim ne yaptığı beni ilgilendirmez gücüne dikkat çektik.Tabii Oda’nın cani karakterleri beraber dövüştürmesi hoş olmadı herkesi toplayan gücü de abarttı Luffy seriyi 0 düşmanla bitirecek bu gidişle.