Bölümü tekrar okudum çünkü zoro korkuyor daha doğru olur gibi.Bölümü tekrar okudum.
Zoro sağlam korkmuş.
Bölümü tekrar okudum çünkü zoro korkuyor daha doğru olur gibi.Bölümü tekrar okudum.
Zoro sağlam korkmuş.
Bölümü gene okumadımBölümü tekrar okudum çünkü zoro korkuyor daha doğru olur gibi.
Alpa'yı aksine inandıramazsın. Onun dışında korktuğunu ima eden bir sahne çizilse bile kimse iplemez içten içe. Biliyor herkes karakteri2 yonko saldırısını tanklayan Zoro, Lucci'den mi korkacak? Spoiler konusunda komikti de, bölüm çıktıktan sonra bu muhabbet sarmıyor.
Bu Shanks MF'ye gidiyorum demiştir Elbaf'tan ayrılırken. Garibim devler de nereden bilsin bunun Gorosei'den torpilli bir kızıl ejder olduğunu. Adamlar Shanks öldü sanıyordur 2 yıldır.Viz çevirisi çıktı, Twitter'da gördüm bunu: Shanks'ın, devlerin öldüğünü düşündüğü gibi; devler de, Shanks'ın öldüğünü düşünüyorlarmış. Ne ayak?
Bayağı sayko gülüyor benim de hoşuma gitti.Killer animede böyle mi gülüyor lan? Müthiş yapmışlar anasını satayım toei hala seslendirmenlerin yüzü suyu hürmetine ayakta duruyor
Bölümü tekrar okudum.
Zoro sağlam korkmuş.
Çünkü Killer, gülücük meyvesini yedi. Bu yüzden dalga geçildiği izlenimi veriyorsağ kolu kaptanıyla bu kadar dalga geçip gulen car var mı? Kidci cok yokta ugrasamıyoruz yahu olmuyor böyle kid fanı lazım
Kid geçmiş travması yaşarken kurduğu cümle ve üzerine gülmesi komikti. Killer'le birlikte ben de güldüm, fafafafafafa..Çünkü Killer, gülücük meyvesini yedi. Bu yüzden dalga geçildiği izlenimi veriyor
Wano dünyaya açıldığı vakit, Kaido da uyanış açmış halde yeniden görünecek. Çook daha aşırı güçlü bir şekilde olacak. Big Mom da ölmediğini düşünüyorum.Hala Kaido'nun yaşadığına veya öldüğüne dair bir haber alamadım benim kafam onda kaldı ya.