Wano dünyaya açıldığı vakit, Kaido da uyanış açmış halde yeniden görünecek. Çook daha aşırı güçlü bir şekilde olacak. Big Mom da ölmediğini düşünüyorum.Hala Kaido'nun yaşadığına veya öldüğüne dair bir haber alamadım benim kafam onda kaldı ya.
Wano dünyaya açıldığı vakit, Kaido da uyanış açmış halde yeniden görünecek. Çook daha aşırı güçlü bir şekilde olacak. Big Mom da ölmediğini düşünüyorum.Hala Kaido'nun yaşadığına veya öldüğüne dair bir haber alamadım benim kafam onda kaldı ya.
Ben açıklayayım, Devler normalde o küçük adaya dövüşmek için gittiler. Devler onurludur. Dövüşte birisi yenilgiyi kabul edemeyeceği için bu dövüş ancak birisinin ölümüyle sonuçlanır. Devler kardeş gibidir. O küçük adada bir devin dövüşte ölmesi demek, diğer devin de kahrından kendini öldürmesi demekti. Shanks de bu yüzden ikisini de ölmüş olarak sayıyordu ve o adaya ikisinin öldüğünü görmeyi istemediğinden o adaya gitmedi. Dostlarının cesetlerini görmek istemediği için. Ama dostlarını Elbafta görünce onların düşüncelerini değiştiren kişinin Luffy olduğunu öğrendi. Laf lafı açtı. Shanks normalde Kide zarar vermemek için erkenden ayrılacaktı adadan ama laf lafı açtığından Kid ile yolları çakıştı. Kide zarar vermemek için yanında o iki dostunu da götürdü. Araya girsinler ki Kidi öldürmek zorunda kalmasın diye.Çünkü Kid Big Momı devirdi.. Daha da uzun anlatayım mı( Ne güzel uydurdum ben bee)Tamam da niye öldüklerini zannediyordu? Biri bunu bana açıklasın, kabulüm zaten
Zoro korkunca kaybolmuş numarası yapıyor ya. Sonra mevzu bitene kadar anlamazdan geliyor falan.Bölümü tekrar okudum.
Zoro sağlam korkmuş.
sadece gülmüyor yalnız orda hadi gülmesini çıkar,geri kalan kestaneni çizdirirsin diyorÇünkü Killer, gülücük meyvesini yedi. Bu yüzden dalga geçildiği izlenimi veriyor
O şekilde demiyor işte, bu sefer kaybolacak bir kol olmaz diyor. Nasıl ki Zoro ciddi bir şekilde Luffy'i uyarıyorsa, Killer da ciddi bir şekilde Kide diyor. Çünkü Shankse bile yaklaşamadan bir kol kaybettin, bu sefer kaybedeceğin şey bir kol yerine canın olabilir, Kid doğru düşün diye ciddi bir şekilde uyarıyor. Shanks de Kidi ÖLDÜRMEMEK için, yanında o iki devi götürüyor. Shanksi durdursunlar diye.Shanks de iki devin hatırına Kidi öldürmeyecek.sadece gülmüyor yalnız orda hadi gülmesini çıkar,geri kalan kestaneni çizdirirsin diyor
WB aldığı yüzlerce hasara ve kafasının yarısını kaybetmesine rağmen ayakta durabiliyordu. Üstelik bu doğru düzgün haki kullanamadığı 72 yaşında ki haliydi. Nefesiyle magma söndürmesi, tek eliyle gemi durdurması, dev fırlatması falanda var. Shanks'ı bilmem ama WB'de azmandı fiziksel olarak.
Savunma olarak diyorsan evet o ikili daha yukarıda. Gerçi Kaido'yu Kinemon falan kesebilmeye başlayınca çok bir esprisi kalmadı bence o özelliğinin.Endurance vs Durability - What's the difference?
As nouns the difference between endurance and durability is that endurance is the measure of a person's stamina or persistence while durability is...wikidiff.com
Gelişmiş silahlanma kullandılar kesmek için, kesen karaktere değil kullanılan tekniğe bakmak lazım.Savunma olarak diyorsan evet o ikili daha yukarıda. Gerçi Kaido'yu Kinemon falan kesebilmeye başlayınca çok bir esprisi kalmadı bence o özelliğinin.