Cehalet.Viz çevirisi çıktı, Twitter'da gördüm bunu: Shanks'ın, devlerin öldüğünü düşündüğü gibi; devler de, Shanks'ın öldüğünü düşünüyorlarmış. Ne ayak?
Shanks ve devler birbirini görünceViz çevirisi çıktı, Twitter'da gördüm bunu: Shanks'ın, devlerin öldüğünü düşündüğü gibi; devler de, Shanks'ın öldüğünü düşünüyorlarmış. Ne ayak?
İyi de, bir olaya dayandırmasını beklemek mantıklı olmaz mı? Gerçi Oda'dan bahsediyoruz ya, ne mantığı? Benim hatam.Cehalet.
Adam eşit rütbedekiler bile emiri geri çeviremez diyordu seraphim için, Sentamaru ölmediği halde emirlerini etkisiz kıldılar. Adam o anki ruh haline göre yazıyor işte senaryo, freestyleİyi de, bir olaya dayandırmasını beklemek mantıklı olmaz mı? Gerçi Oda'dan bahsediyoruz ya, ne mantığı? Benim hatam.
Millet de coşmuş hemen; Mihawk dövüşünden sonra mı öldüğünü düşündüler acaba falan diye. Yazık.Adam eşit rütbedekiler bile emiri geri çeviremez diyordu seraphim için, Sentamaru ölmediği halde emirlerini etkisiz kıldılar. Adam o anki ruh haline göre yazıyor işte senaryo, freestyle
Killer animede böyle mi gülüyor lan? Müthiş yapmışlar anasını satayım toei hala seslendirmenlerin yüzü suyu hürmetine ayakta duruyor