Kf, Shanks'ın ezip geçeceği bir karşılaşma bekliyor, mümkün değil.Bu ne, kidçi cosplayi mi ateşim köz yüreklim?
Abicim adam shanksa ulaşamadan kol vermiş. Yardımcı kaptanı bile dalga geçiyor. Hep muhalefet hep muhalefet bu nedir bea.Kf, Shanks'ın ezip geçeceği bir karşılaşma bekliyor, mümkün değil.
Shanks savunanlar yok yere galeyana geliyor. Teak atar, kral hakiyle bayıltır falan bunları savunan herkes büyük yanılacak. Shanks'ta Kid tehdidinin farkında ki devlerden yardım istiyor. İşin doğrusu, Kid kazanır ya da kafa kafaya mücadele eder demeye de dilim varmıyor ancak Shanks adına kolay bir karşılaşma da beklemiyorum.
Kid'in sürpriz yapma ihtimali ise masada.
Kid'in öncesinde olduğu gibi Shanks karşısında büyük bir hezimet yaşaması mümkün değil.Abicim adam shanksa ulaşamadan kol vermiş. Yardımcı kaptanı bile dalga geçiyor. Hep muhalefet hep muhalefet bu nedir bea.
Lucci olayında ki gibi mi?Kid'in öncesinde olduğu gibi Shanks karşısında büyük bir hezimet yaşaması mümkün değil.
Neden muhalefet olduğumu ilerde görürüz. :d
Lucci konusunda, benle aynı düşünmeyen üyeler ne kadar yanıldıysa ben de o kadar yanıldım.Lucci olayında ki gibi mi?
Reiz adam Lucciye 3 kere vurdu. -_-''Lucci konusunda, benle aynı düşünmeyen üyeler ne kadar yanıldıysa ben de o kadar yanıldım.
Pek çok üye Lucci için büyük bir hezimet bekliyordu, olmadı öyle bir şey, yanıldınız. Ben ise Lucci'nin şansı olmamakla beraber daha bi kafa kafaya mücadele bekliyordum, bu da olmadı.
Kid konusu ise yeni bir sayfa, sonunu bekleyin.
Sanırım dediğin konu bubi ara birileri bölümleri analiz edip yazılar yazıyordu bir konuya. O konuyu nasıl bulabilirim? Hala yazan var mı?
1 haftadır o kadar çok kid esprisi yaptıkki artık sarmamaya başladı,tükettik.
Kidin en tepe başarısı Acein wbnin elini yakması kadar olacaktır. Aksi olursa şaşırırım.Kf, Shanks'ın ezip geçeceği bir karşılaşma bekliyor, mümkün değil.
Shanks savunanlar yok yere galeyana geliyor. Teak atar, kral hakiyle bayıltır falan bunları savunan herkes büyük yanılacak. Shanks'ta Kid tehdidinin farkında ki devlerden yardım istiyor. İşin doğrusu, Kid kazanır ya da kafa kafaya mücadele eder demeye de dilim varmıyor ancak Shanks adına kolay bir karşılaşma da beklemiyorum.
Kid'in sürpriz yapma ihtimali ise masada.
İlginç, ben baya fazlasını bekliyorum. Bekleyip görelim.Kidin en tepe başarısı Acein wbnin elini yakması kadar olacaktır. Aksi olursa şaşırırım.