Eğer bu yeşil kan olayını teach falan öğrenirse, shiryu elmas meyvesi de yiyebilir. Daha doğrusu kullanabilir.
En uzağa kim slash atacak diye mi yarıştılar haha.Turnuva üzerinden, dünyanın en iyi kılıç ustası unvanı kazanılabileceğini sanmıyorum bu evrende.
KF'deki Kid düşmanlığını bazen anlamakta zorlanıyorum.Hiç kimse Shanks neden devlerden yardım istiyor dememiş?! Belli ki Kid'le ilgili tereddütleri var, risk görüyor ki destek alma ihtiyacı hissediyor.
Ama Kf'ye sorarsan Shanks kral hakiyle bayıltır, aynen.
Mihawkı durduk yere aşşağıladınMihawk=Kizaru>Teach>>>Shanks.
Sanırım amacı burada BB ve Shanks'ın poneleri alması ve son düzlüğe girmek. Kid- Law da biraz power up alıp Amiral seviyesi olacaklar gibi duruyor. Son savaşta da bize yardım ederler böylece. Tek sıkıntı Law. Shanks hadi yufka yürekli. Luffy ile omuz omuza savaştık dese Shanks salar Kidi de Karasakal öldürmeden Law'ı nasıl salacak. Garp harici kurtuluşu yok. Onu da herhalde öyle bağlayacak. KİD- LAW ölemez. Shanks ve BB de kaybedemez. Kaybederse ikisi de kaybetmeli. Kaybetme olasılığı en yüksek olan da BB. Adam çok dezavantajlı konumda. Shanks ise avantajlı durumda. İkisi de kaybetmez diye düşünüyorum. Çünkü aralarında bir husumet var. Sonuç az çok belli. Küsküyü yiyecek Supernovalar, 1 seviye güçlenip görevlerini tamamlayacaklar.Ben bu Oda'yı anlamıyorum. Yav arkadaş madem Law vs Teach ile Kid vs Shanks yapacaksın o zaman bunlara doğru düzgün dövüş çizseydin ya.
Bigmom öldürmeyip bırakıp gidiyor, arkadan önden saldırıp duruyorlar, bitiremiyorlar bomba falan patlıyor ne gerek var. Kafa kafaya kapışsınlar madem sonradan teke tek yonkoularla vs atacaklarsa.
Kid'in yada Law'ın herhangi bir yonkouya karşı şansının olduğuna inanmıyorum beni sarmıyor şuanki dövüşler çünkü öyle bir güç göstermediler bize.
İşin özeti senin çizeceğin manganın ben...
Bundan sonra ben Siyah Ateşciyim arkadaş!Hiç kimse Shanks neden devlerden yardım istiyor dememiş?! Belli ki Kid'le ilgili tereddütleri var, risk görüyor ki destek alma ihtiyacı hissediyor.
Ama Kf'ye sorarsan Shanks kral hakiyle bayıltır, aynen.
Kid ilk gördüğümüz andan itibaren kağıda çizilmiş bir grafikten öteye geçemedi. Luffy'i zaten biliyoruz ama Law'un en başından beri kendine has bir tarzı vardı.KF'deki Kid düşmanlığını bazen anlamakta zorlanıyorum.