Gece gece fesat düşünceler geldi aklıma.Bu tarz bir şey bekliyorum ben de. Son adaya giderlerken de Zoro yolda Mihawk ile karşılaşıp işini görür. O konu da orada kapanır.
Gece gece fesat düşünceler geldi aklıma.Bu tarz bir şey bekliyorum ben de. Son adaya giderlerken de Zoro yolda Mihawk ile karşılaşıp işini görür. O konu da orada kapanır.
O kadar ''Kılıççı değil Mihawk'çıyım ben.'' dedikten sonra tabi istemezsin vsyi...Mihawk ile Zoro savaşmaz. O iş öğrencilik talebinden sonra geçti. Mihawk'ın bir şekilde aradan çekilmesi lazım, güzel bir son bekliyorum kendisinden.
Olabileceğini düşünmüyorum lakin birisi onu yenip ünvanı alırsa Zoro’da o kişiyi yenip alabilir.Mihawk ile Zoro savaşmaz. O iş öğrencilik talebinden sonra geçti. Mihawk'ın bir şekilde aradan çekilmesi lazım, güzel bir son bekliyorum kendisinden.
Bunca yıllık yatırım savaşmadan aradan çıkmaz. Zoro için daha uygun rakip yok. Öldürme hissiyatı ile dövüşmezler zaten. Gerisi kim daha billurlu ona bakar. Bu dövüşü çizmezse Oda'nın yatacak yeri yok.Mihawk ile Zoro savaşmaz. O iş öğrencilik talebinden sonra geçti. Mihawk'ın bir şekilde aradan çekilmesi lazım, güzel bir son bekliyorum kendisinden.
Zoro'nun unvanı ID artığının elinden aldığını düşününce bir kusma hissiyatı geliyor.Zaten başka biri Mihawk'ı aradan çıkaracaksa buna hikaye gereği en uygun kişi Shiryu olur. Öyle bir şey olursa da Oda'da ana bacı bırakmazlar sövmekten.
En güçlü kılıç ustası ünvanı Davy Fight Back tarzı tüm korsanların katıldığı bir turnuvada verilmiş diye bir teori vardı. Öyle çıkarsa Mihawk’ın ölümü sonrası tekrar bir turnuva olabilir Zoro oradan kazanır.