Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1076: Eski Dostlar

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 141 69.5%
  • Orta

    Kullanılan: 44 21.7%
  • Kötü

    Kullanılan: 18 8.9%

  • Kullanılan toplam oy
    203
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
doflamingo 2v1 attıda bu arada evet cok varlık gösteremedı hasar konusunda luffye ama cok ıyı bır tank dof bence :) gercı basa bas gıbıydı g4le sonda halkın gazını ve psıkolojık destegını aldı lutfı.
Dof Serafreşleri iplik yapar, en kötü kukla yapıp birbirine kırdırır, Sarquis vs Bellamy tarifesi uygular. :)
Valla Seraphimlerin olduğu bütün sahneleri Dof ile değiştiriyorum ve hiç öyle olmuyor. Dressrosa Dof'a şu Luffy ve güçlenmiş Lucci birlik olacak uzaklaştırmak için. Geçmiyor bana hiç. :D
 
Kaido ve Big Mom gibi azman değil hiç biri, atom bombası ve lav falan attılar birine, yazar öl artık dedi. Kaido desen tüm ada bir kere bıçak taktı. Kid şimdi her türlü yaralayacak Shanks’ı, Big Mom’a adam akıllı hasar veremeyen adam bu. Teach biraz daha tank ama onun da hakisini görmek lazım, kral hakisi yoksa altta kalır.
Pasifik’ten Afrika’ya h. haki çakan adama mı azman değil diyorsun?
 
Pasifik’ten Afrika’ya h. haki çakan adama mı azman değil diyorsun?
Haki ile o ligde. Big Mom ve Kaido’da hem haki var hem meyve var hem saldırı geçirmez defans var. Big Mom’a zar zor yara versen kendini iyileştiriyor karı. Shanks’ı şu anlık bu ikisi kadar güçlü görmüyorum. Dediğim gibi Kid yatalayacaktır diye düşünüyorum. Big Mom’a yapamamıştı.
 
Hakide şu an için zirve çıkacak bu adam. Kid'in bu sahip olduğu güçlerle ve yeteneklerle bir fiske vurmaması lazım Shanks'a. Yine diyorum Kid demirden zürafa yapana kadar, uyanış gücünü yedirene kadar 51 kere geleceği görür Shanks.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 46)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık