Seraphimi nasıl yener diyen arkadaşlara 50 kere dedim abi başına deniz suyu dökün kafasına deniz taşı balyozla vurup uyarın. Aynısını nikaya yaparsanızda aynı sonucu alacaksınız bunları yaparkende kulaklarına ayıp şeyler fısıldayın
Seraphimi nasıl yener diyen arkadaşlara 50 kere dedim abi başına deniz suyu dökün kafasına deniz taşı balyozla vurup uyarın. Aynısını nikaya yaparsanızda aynı sonucu alacaksınız bunları yaparkende kulaklarına ayıp şeyler fısıldayın
Kizaru>Teach>Shanks.Oda yine güç sıralaması yapmış. Ezilmesinler diye herkese çapında rakip.
Kizaru>Teach>Shanks.
Kid’in rakibi diye yalan söyleyemem. İşin içine tayfa girince en zorlu rakip oluyor ama.
Kizaru>Teach>Shanks.
Kid’in rakibi diye yalan söyleyemem. İşin içine tayfa girince en zorlu rakip oluyor ama.
Vereceğin cevaba tükürelim Bay Oda onu da mı biz yazalım da görüp çal bizden?Oda'nın 87. Cilt SBS Shanks Yorumu:
Kaido ve Big Mom gibi azman değil hiç biri, atom bombası ve lav falan attılar birine, yazar öl artık dedi. Kaido desen tüm ada bir kere bıçak taktı. Kid şimdi her türlü yaralayacak Shanks’ı, Big Mom’a adam akıllı hasar veremeyen adam bu. Teach biraz daha tank ama onun da hakisini görmek lazım, kral hakisi yoksa altta kalır.
doflamingo 2v1 attıda bu arada evet cok varlık gösteremedı hasar konusunda luffye ama cok ıyı bır tank dof bence gercı basa bas gıbıydı g4le sonda halkın gazını ve psıkolojık destegını aldı lutfı.
Valla Seraphimlerin olduğu bütün sahneleri Dof ile değiştiriyorum ve hiç öyle olmuyor. Dressrosa Dof'a şu Luffy ve güçlenmiş Lucci birlik olacak uzaklaştırmak için. Geçmiyor bana hiç.Dof Serafreşleri iplik yapar, en kötü kukla yapıp birbirine kırdırır, Sarquis vs Bellamy tarifesi uygular.
Pasifik’ten Afrika’ya h. haki çakan adama mı azman değil diyorsun?Kaido ve Big Mom gibi azman değil hiç biri, atom bombası ve lav falan attılar birine, yazar öl artık dedi. Kaido desen tüm ada bir kere bıçak taktı. Kid şimdi her türlü yaralayacak Shanks’ı, Big Mom’a adam akıllı hasar veremeyen adam bu. Teach biraz daha tank ama onun da hakisini görmek lazım, kral hakisi yoksa altta kalır.
Haki ile o ligde. Big Mom ve Kaido’da hem haki var hem meyve var hem saldırı geçirmez defans var. Big Mom’a zar zor yara versen kendini iyileştiriyor karı. Shanks’ı şu anlık bu ikisi kadar güçlü görmüyorum. Dediğim gibi Kid yatalayacaktır diye düşünüyorum. Big Mom’a yapamamıştı.Pasifik’ten Afrika’ya h. haki çakan adama mı azman değil diyorsun?