Biliyom la, şakasın diyorum. Akagami diyor ya, rockstar da akagami hani, aslında doğru bir şey demiş oluyorHani Shanks ile karşılaşamamış ya Kid Tanımıyor yani falan filan neyse ya
Biliyom la, şakasın diyorum. Akagami diyor ya, rockstar da akagami hani, aslında doğru bir şey demiş oluyorHani Shanks ile karşılaşamamış ya Kid Tanımıyor yani falan filan neyse ya
Ahahahahaah. Çok iyi."Elbaf'ta Gördüğü Her Kızılı Shanks Sanan Kid"
Loki de tipsiz çıkar bence.Shanks Utayı Lokiye mi verdi acaba, sonuçta BMnin kızı Lokiye gelin olsa Elbaf BMnin ittifaki olacaktı, Shanks bir çöpçatanlik yapmış olabilir
Tekleyemezler.Her ne kadar Doflamingo seride son dönemde gördüğümüz karakterlere kıyasla hasar alma potansiyeli az bir karakter olsa bile Seraphimleri baya uğraştırır.Sizce Seraphimler Dof'u tekleyebilir mi ?
Valla ben Seraphimlere ciddi hasar verebileceğini pek sanmıyorum. Tekleyemezler belki ama pek zorlanmazlar da.Tekleyemezler.Her ne kadar Doflamingo seride son dönemde gördüğümüz karakterlere kıyasla hasar alma potansiyeli az bir karakter olsa bile Seraphimleri baya uğraştırır.
doflamingo 2v1 attıda bu arada evet cok varlık gösteremedı hasar konusunda luffye ama cok ıyı bır tank dof bence gercı basa bas gıbıydı g4le sonda halkın gazını ve psıkolojık destegını aldı lutfı.Sizce Seraphimler Dof'u tekleyebilir mi ?
Dof Serafreşleri iplik yapar, en kötü kukla yapıp birbirine kırdırır, Sarquis vs Bellamy tarifesi uygular.Valla ben Seraphimlere ciddi hasar verebileceğini pek sanmıyorum. Tekleyemezler belki ama pek zorlanmazlar da.