Shanks istese durduğu yerden gemiyi batırır. Onuruyla gelsin diye bekliyor.Aramakiye denizin ortasından haki yollayan Shanks Kid'e karşı neden devlerden yardım istedi şimdi
Shanks istese durduğu yerden gemiyi batırır. Onuruyla gelsin diye bekliyor.Aramakiye denizin ortasından haki yollayan Shanks Kid'e karşı neden devlerden yardım istedi şimdi
Çer çöple kendisi uğraşmak istemiyor herhalde galiba direkt gemilerini batırtacak.Aramakiye denizin ortasından haki yollayan Shanks Kid'e karşı neden devlerden yardım istedi şimdi
Orada duracan. Şanks, Elbafı feth etmedi. Muhtemelen dostluk oldu aralarından, öyle bir ittifak. Wano ve Dressrosa gibi. Elbafı özgür kılmış olabilir Şanks. Fetih söz konusu değil. Diğer konularda haklısın.Cesur savaşçıların memleketi ELBAF'ın FATİHİ SHANKS Hurdacı güzeline haddini bildirmeye gidiyor.
Bölümün güzelliği Di maria'nın golünden güzel.
Akagamş kızıl saç demek. Rockstar da Akagami yani kızıl saçlı. Kid reis doğru söylemiş"Elbaf'ta Gördüğü Her Kızılı Shanks Sanan Kid"
Şakacı Şaka yapıyorsun değil mi ?Akagamş kızıl saç demek. Rockstar da Akagami yani kızıl saçlı. Kid reis doğru söylemiş
TespitŞakacı Şaka yapıyorsun değil mi ?
Shanks Utayı Lokiye mi verdi acaba, sonuçta BMnin kızı Lokiye gelin olsa Elbaf BMnin ittifaki olacaktı, Shanks bir çöpçatanlik yapmış olabilirOrada duracan. Şanks, Elbafı feth etmedi. Muhtemelen dostluk oldu aralarından, öyle bir ittifak. Wano ve Dressrosa gibi. Elbafı özgür kılmış olabilir Şanks. Fetih söz konusu değil. Diğer konularda haklısın.
Hani Shanks ile karşılaşamamış ya Kid Tanımıyor yani falan filan neyse yaTespit