Amiraller için özel kişiler bu bunaklar.Ben şaşırmadım xDBu bir trajedidir, gerçekten içinden geçenleri söyle
Kizaru ayaklarını öpsede şaşırmam xD
Amiraller için özel kişiler bu bunaklar.Ben şaşırmadım xDBu bir trajedidir, gerçekten içinden geçenleri söyle
Adam çok güçlü muhtemelen. Yara izi de var. Yaşlı falan denmiş ama boş değil.Amiraller için özel kişiler bu bunaklar.Ben şaşırmadım xD
Gereksiz bir konuya takılmışsın yine bunlar hep 61'siz olmandan kaynaklı diyorum xD@RedTeroR S-Hawk'ın kılıcı sopa değil ki kesilsin diyeceğim ama kılıcın balçak kısmı epey çıta gibi duruyor, sen ne diyorsun bu konuda?
Yakında amiraller çıkıp ''yaşlı kadım beylerin ayakkabılarını yalamamız lazım'' derseler şaşırmam.Amiraller için özel kişiler bu bunaklar.Ben şaşırmadım xD
Fiziksel olarak güçlü değiller,mistik güçleri olabilir ama bazı azizlerin.Adam çok güçlü muhtemelen. Yara izi de var. Yaşlı falan denmiş ama boş değil.
Sakazuki ocağı ısıtan kişi reis. Aramaki bitki çaylarını hazırlıyor, Fujitora demi yer çekimiyle oturtuyor ve Kizaru ışık hızıyla servis ediyor. Çok ta şey yapmamak lazım sonuçta bu adamların kutsallara uşaklık yaptığı bilinen bir şey. İleride tövbe edip sadece insanlık yararına icraatta bulunurlarsa ben de desteklerim.Biz zaten Kizaru ile dalga geçiyoruz. Buradan patlamayız. Sakazuki çay getirse kötü hissederdim. Kizaru troll adam.
S-Hawk'ın kılıcı kairoseki değilse ve haki de kullanamıyorsa o kılıcın niye kırılmadığını hiç kimse millete kılıç koklayarak açıklayamaz reisGereksiz bir konuya takılmışsın yine bunlar hep 61'siz olmandan kaynaklı diyorum xD
Yani 350 tane ''se sa''lı kelimelerle kurduğun cümleleri açıklamamızı mı bekliyorsun xDS-Hawk'ın kılıcı kairoseki değilse ve haki de kullanamıyorsa o kılıcın niye kırılmadığını hiç kimse millete kılıç koklayarak açıklayamaz reis
Sana fikrini sordum, kairoseki ve haki yoksa normal mi diye. Zaten bunlardan birisi varsa sıkıntı yok. Kılıcın var diye yan çizmeYani 350 tane ''se sa''lı kelimelerle kurduğun cümleleri açıklamamızı mı bekliyorsun xD