Bu Gorosei Bleachteki Sıfırıncı Takım gibi bir şey çıkacak herhalde.
İyi de buna cevap vermeye gerek yok, kılıcı kalitelidir. Eşek yüküyle para vermişler bu shawki yapmak için, doğru düzgün bir kılıç da vermişlerdir. Haki kullanıyordur vesaire. Gereksiz bir konuya takılıyorsun yani.Sana fikrini sordum, kairoseki ve haki yoksa normal mi diye. Zaten bunlardan birisi varsa sıkıntı yok. Kılıcın var diye yan çizme
Hemen bir kriter çıkardın çarpma. Adamı sümük gibi fırlattı.Kanatlanıp arka duvara haki kullanırken çarpanı gösterdim sana Zoro nereye fırlayıp çarpmış göster bekliyorum xD
Sümük gibi fırlayanı gönderidk sana hemde hakili saldırmasına rağmenHemen bir kriter çıkardın çarpma. Adamı sümük gibi fırlattı.
Bak ihtiyarın bastonu taşa toprağa saplanmış çıkarmasına yardım ediyor. Sonra da ihtiyarın gözü iyi görmüyor diye ışık tutuyor. Çok aşret adam Kizaru, ihtiyarlara saygısı var.Bu bir trajedidir, gerçekten içinden geçenleri söyle
Ailenin iyi çocuğu.Bak ihtiyarın bastonu taşa toprağa saplanmış çıkarmasına yardım ediyor. Sonra da ihtiyarın gözü iyi görmüyor diye ışık tutuyor. Çok aşret adam Kizaru, ihtiyarlara saygısı var.
Şimdi bir de diğer sahneye bak.Sümük gibi fırlayanı gönderidk sana hemde hakili saldırmasına rağmen
İstediğin yere bakabilirsin, haki kullanmasına rağmen sümük gibi fırlayıp arkasındaki duvara çarpan ortada xDŞimdi bir de diğer sahneye bak.