Kizaru: Koskoca denizcilerin çay getirecek tek askeri ben miyim? Sanki ben doğrudan kutsalların emrindeymişim gibi!Sen senden büyük yaşça büyük birine çay doldurunca uşaklık mı ediyorsun
Kizaru: Koskoca denizcilerin çay getirecek tek askeri ben miyim? Sanki ben doğrudan kutsalların emrindeymişim gibi!Sen senden büyük yaşça büyük birine çay doldurunca uşaklık mı ediyorsun
Reis valla bana hava hoş Goroseiler’e koşup bir korsan için yardım isteyen bir korsan değil en azından KizaruKizaru: Koskoca denizcilerin çay getirecek tek askeri ben miyim? Sanki ben doğrudan kutsalların emrindeymişim gibi!
Sanki Mihawk'ın kendisiyle kapışmış gibi ifade ediyorsun reis yapma Çoluk çocukla tahta kılıçla kapıştırıyor Oda efendi.Oradaki ittirmeden duvara çarpmış Nika
Bir de lafta ezdiği karaktere karşı bu. Gerçi 3 yarabandı takmıştıya ezmiş diyen bu iki ittirmeyi de kıyaslayabilir.
Nika bizzat Wb tarafından mı itilmiş yani ne anlatıyorsun la senSanki Mihawk'ın kendisiyle kapışmış gibi ifade ediyorsun reis yapma Çoluk çocukla tahta kılıçla kapıştırıyor Oda efendi.
Yaşlı bir adama saygı duyup çay ikram etmek ve sana saygı bile duymayan adamların her dediğini sorgulamadan yapmak arada dağlar kadar fark var.Lucci,gorosei ile konuşuyor,biliyor.
En azından kairoseki ile zayıflamış.
Kizaru gibi çay servisi yaptığını görmedim
adamın kurabiyelerini bile deniyor puhahahah
WB ne alaka ya en azından benim verdiğim örnekteki Mihawk geni taşıyor. Ayrıca Zoro çocuğun kılıcını oyun oynayabilsin diye kırmadıNika bizzat Wb tarafından mı itilmiş yani ne anlatıyorsun la sen
Daha bu bölüm tek yedi eleman xD
Yav sen Shawk diyorsun ben de Nika'nın Lucci ile yumruklaşıp gerçek anlamda itilip duvara çarpmasını atmışım.WB ne alaka ya en azından benim verdiğim örnekteki Mihawk geni taşıyor. Ayrıca Zoro çocuğun kılıcını oyun oynayabilsin diye kırmadı
Yaşlı adama saygı gösteriyor işte. Denizciler usul erkan bilir, saygılı çocuklardır.Yüzyılın patlaması olmuş resmen