Ben Marcoyu bir sıvacı olarak görüyorum.Marco adamın dibidir.
Ben Marcoyu bir sıvacı olarak görüyorum.Marco adamın dibidir.
Sen senden büyük yaşça büyük birine çay doldurunca uşaklık mı ediyorsunKimse gücüne bir şey demedi ki uşaklığına laf edildi
lucci kairosekili hatun tarafından emcüklendi bence serinin en şanslı adamı.Kizaru'nun 1073 bölümlük gizemli duruşunun tek kareyle bitmesi.
Lucci'de bitti aynı şekilde.
Lucci görmediği konuşmadığı adamların köpekliğini yaparken Kizaru Lucci’nin sahipleriyle tavla oynuyordu.lucci kairosekili hatun tarafından emcüklendi bence serinin en şanslı adamı.
Birde ruj sürüyor hatun oh miss şu an
Adam hep kadınlardan çekiyor.
Nico robin
Stussy
Kizaru ise
Ortak yapma üzülürsün. Attığın görselde Lucci ve Luffy birbirini ittirmiş ama S-Hawk'ın ayaklar yerde sabit duruyor ve Zoro ise onu karşılayabilmenin mutluluğuyla havalarda uçuyor.
Biz zaten Kizaru ile dalga geçiyoruz. Buradan patlamayız. Sakazuki çay getirse kötü hissederdim. Kizaru troll adam.Kizaru'nun duruşa bak hocam, omurga gitmiş, yağ gibi olmuş. 7.5 şiddetinde patlama oldu resmen.
@sensey
Lucci,gorosei ile konuşuyor,biliyor.Lucci görmediği konuşmadığı adamların köpekliğini yaparken Kizaru adamlarla tavla oynuyordu.
Oradaki ittirmeden duvara çarpmış NikaOrtak yapma üzülürsün. Attığın görselde Lucci ve Luffy birbirini ittirmiş ama S-Hawk'ın ayaklar yerde sabit duruyor ve Zoro ise onu karşılayabilmenin mutluluğuyla havalarda uçuyor.