Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1073 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@RedTeroR S-Hawk'ın kılıcı sopa değil ki kesilsin diyeceğim ama kılıcın balçak kısmı epey çıta gibi duruyor, sen ne diyorsun bu konuda?
Gereksiz bir konuya takılmışsın yine bunlar hep 61'siz olmandan kaynaklı diyorum xD

Amiraller için özel kişiler bu bunaklar.Ben şaşırmadım xD
Kizaru ayaklarını öpsede şaşırmam xD
Yakında amiraller çıkıp ''yaşlı kadım beylerin ayakkabılarını yalamamız lazım'' derseler şaşırmam.
 
Bu gorosei Uranüs amcanın gelmesi sıkıntı yaratacak. Seraphimler emrini dinleyecek. Kizaru ve Gorosei'nin olması gereçekten sıkıntı yaratacak. Ama bizimkiler Vegapunk'u alıp kaçtığında da çok büyük sükse yapacaklar. Ve Goroseileri Yonkou gücünde bekliyordum. Büyük ihtimal Uranüs vs Luffy olacak ve beklentim karşılanacak. Hep aklımda son savaşta IM vs Luffy , 5 gorosei ( Yonkou seviyesi belki üstü) vs 5 Yonkou diye hayal kurardım. Goroseileri son savaşta Dragon, Shanks, Kaido,Mom, BB tutar diye hayal kurardım. Bakalım ona doğru yol alıyor seri diye düşünüyorum. Tek sıkıntı BB . Bir de Kong savaşa katılırsa onu kim tutacak. Kong vs Dragon da olabilir. Her türlü bu bunaklar Yonkou - Yonkou + seviyesi gibi birşey çıkacaklar gibi duruyor. IM de KK+ olur herhalde. Son saga'ya yakışır bir bölüm olmuş, böyle devam.
 
Biz zaten Kizaru ile dalga geçiyoruz. Buradan patlamayız. Sakazuki çay getirse kötü hissederdim. Kizaru troll adam. :D
Sakazuki ocağı ısıtan kişi reis. Aramaki bitki çaylarını hazırlıyor, Fujitora demi yer çekimiyle oturtuyor ve Kizaru ışık hızıyla servis ediyor. Çok ta şey yapmamak lazım sonuçta bu adamların kutsallara uşaklık yaptığı bilinen bir şey. İleride tövbe edip sadece insanlık yararına icraatta bulunurlarsa ben de desteklerim.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 69)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık