İnsansı robot mu robotsu insan mı?İnsanlık sezdi, sayborg olduğu kesinleşti seraphimlerin.
İnsansı robot mu robotsu insan mı?İnsanlık sezdi, sayborg olduğu kesinleşti seraphimlerin.
Lunarian ile lord karışımı işte, içinde dev geni de olduğunu düşünüyorum ben. Düz robot olsa balık adam karete falan yapamazlardı zaten.İnsansı robot mu robotsu insan mı?
Seraphimler goradaki karışık misali yapay üretilmiş insanlar.Judge ülkesindeki klonlardan farkları çorba edilip kafalarına çip takılmış olması.Ekstradan işte lazer atıyorlar.Dbdeki androidler işte aynısı.Hatta o kadar da değildir Franky kadar cyborglar bence sadece lazer takılmış gerisi Lunarian.Sera hancock utandı sıkıldı kendi hisleri düşünceleri var.İnsanlık sezdi, sayborg olduğu kesinleşti seraphimlerin.
Belki karate yapmaya programlıdır?Lunarian ile lord karışımı işte, içinde dev geni de olduğunu düşünüyorum ben. Düz robot olsa balık adam karete falan yapamazlardı zaten.
Sen de patlamaya programlandın iyice, mangada geçti hala itiraz ediyorsun.Belki karate yapmaya programlıdır?
Mihawk’a amiral durduk yere gitmez onu anlatmaya çalıştım aslında.Aaa lordluk kalkmış Mihawk’a Hancock’a Doffye amiral gönderelim demez kimse.Toplasan 3 tane amiral var ciddi bir sıkıntı yaratan bir tanesi olursa seçer birini ancak gönderirler.Kizaru kutsallara giderken bile karargahta tek amiral o vardı diğerleri kimbilir neredeydi o sıra.Zaten amiral bu zorunda kalırsa Beyazsakal ile bile dövüşür.
Mihawkla'da dövüşür,bunlarda problem yok.
Ama Mihawk'a amiral gitmedi,Wevil'a gitti ve buradan güç dengesi kurmak,tek bir ihtimali düşünmek oluyor.Bir çok sebebi olabilir halbuki Mihawk'a amiral gitmemesinin.
Diyelim ki devriye atıyorlardı ve Roger ile karşılaştılar, kaçabilirlerdi ama savaşmayı seçmişler. En azından şunu anlıyoruz, bu rakip benden güçlü deyip geri yapmıyor denizciler.Bunların özel olarak Roger için gönderildiği nerede yazıyor? Belki yolda denk geldiler?
Ayrıca Roger için Garp'ın gittiğini de görmüştük.
Weevilden kaçmışlar bu bölüm.Diyelim ki devriye atıyorlardı ve Roger ile karşılaştılar, kaçabilirlerdi ama savaşmayı seçmişler. En azından şunu anlıyoruz, bu rakip benden güçlü deyip geri yapmıyor denizciler.