Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1073: Bayan Buckingham Stussy

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 123 58.9%
  • Orta

    Kullanılan: 62 29.7%
  • Kötü

    Kullanılan: 24 11.5%

  • Kullanılan toplam oy
    209
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oda bir film uğruna koca Amirali oradan oraya sürükledi. Red filmi uğruna Ryokugyu ağlaya zirlaya korkakca bagirdi Shanksin hakisini salmasından sonra. Şimdi de Weevil'i yumruk bile atmadan ele geçirdi Ryokugyu diyor. Bu dengesizlikten nefret ediyorum harbiden. Adam Amiral. Karakteri surekli absurt tepki veren bir adam olsa da bu aşırı fazlaydi.

Para uğruna, zırva bir film uğruna dengeleri bir kez daha karıştırdı sOda.
 
İnsanlık sezdi, sayborg olduğu kesinleşti seraphimlerin.
Seraphimler goradaki karışık misali yapay üretilmiş insanlar.Judge ülkesindeki klonlardan farkları çorba edilip kafalarına çip takılmış olması.Ekstradan işte lazer atıyorlar.Dbdeki androidler işte aynısı.Hatta o kadar da değildir Franky kadar cyborglar bence sadece lazer takılmış gerisi Lunarian.Sera hancock utandı sıkıldı kendi hisleri düşünceleri var.
 
Zaten amiral bu zorunda kalırsa Beyazsakal ile bile dövüşür.
Mihawkla'da dövüşür,bunlarda problem yok.
Ama Mihawk'a amiral gitmedi,Wevil'a gitti ve buradan güç dengesi kurmak,tek bir ihtimali düşünmek oluyor.Bir çok sebebi olabilir halbuki Mihawk'a amiral gitmemesinin.
Mihawk’a amiral durduk yere gitmez onu anlatmaya çalıştım aslında.Aaa lordluk kalkmış Mihawk’a Hancock’a Doffye amiral gönderelim demez kimse.Toplasan 3 tane amiral var ciddi bir sıkıntı yaratan bir tanesi olursa seçer birini ancak gönderirler.Kizaru kutsallara giderken bile karargahta tek amiral o vardı diğerleri kimbilir neredeydi o sıra.
 
Bunların özel olarak Roger için gönderildiği nerede yazıyor? Belki yolda denk geldiler?

Ayrıca Roger için Garp'ın gittiğini de görmüştük.
Diyelim ki devriye atıyorlardı ve Roger ile karşılaştılar, kaçabilirlerdi ama savaşmayı seçmişler. En azından şunu anlıyoruz, bu rakip benden güçlü deyip geri yapmıyor denizciler.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 25)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık