Konu yine nereden Mihawk'a geldi.
Amirallerin kendi içlerindeki sıralaması Cross Guild ödülleriyle belli olacak. Açıklasa.Mihawk Aramaki’den güçlüdür.Dallarıyla Mihawk’ı sarmaladığını hayal edemiyorum hıyar kestiği gibi keser Mihawk onları baya uğraşması gerekir dokunması için.Gerçi ters rakip olur ağaç budayıp durur sağlam haki ile denk getirmezse.Anca yer altı yer üstü her yerden kıstırması lazım o meyve Mihawk’a vuramaz.
Akainu net en üstte ya benim gözümde.Sonrasında Kuzan gelir sonra da Kizaru.Fuji ve Aramaki biraz daha aşağıdalar bu üçlüden.Amirallerin kendi içlerindeki sıralaması Cross Guild ödülleriyle belli olacak. Açıklasa.
Akainu net zaten, diğer üçlü net değil ama.Akainu net en üstte ya benim gözümde.Sonrasında Kuzan gelir sonra da Kizaru.Fuji ve Aramaki biraz daha aşağıdalar bu üçlüden.
Kesin görürüz böyle bir sahne . Oda sonuçta bu. Yalnız böyle bir sahne görürsek ben yine savunurum .Öyle bir sahne görmeyeceğimiz için sorun yok.
Duymamışlar, sayfalar ortada. Duysalar Amiral gönderirlerdi, değil mi? Weevil'ın varlığı ortaya çıkınca adamlar direkt Amiral çağırıyorlar destek için. Ben mangada olmayan bir şeyi söylemiyorum. Mihawk'ı bir amiralin bile yenemeyeceğini düşünseler normal Denizci askerlerini de göndermezlerdi, mantık gayet basit.Mihawk'a amiral göndermeye gerek duymadılar gibi bir sey dedin ?
Bu durumda belkide bir amiralin Mihawk"ı yeneceğini zannediyorsundur.
Bende bir amiralin kolay,kolay Mihawkla kapışmayı göze alacağını zannetmiyorum,Mihawk'ı yakalamayı bırak yenme garantisi bile yok.
Bölümde özel bir şey yok.Malum OP fanları her şeye iyi diyorlar zaten.Bölümün ismine bakınca bile okuma hevesim kaçıyor.
Mihawk'ı bir amiralin bile yenemeyeceğini düşünseler normal Denizci askerlerini de göndermezlerdi, mantık gayet basit.