Weewil tokatlanınca amiral lobisi bir gaza gelmiş ama gazlık bir şey yok koskoca amiral weewil'ı yakalasın bir zahmet.
Weevil Mihawkdan güçlü diyenler var çok rahat amiral lobisine yazar.Weewil tokatlanınca amiral lobisi bir gaza gelmiş ama gazlık bir şey yok koskoca amiral weewil'ı yakalasın bir zahmet.
Weewil Mihawk dan güçlü diyenler Mihawk'ı sol kol bile görmeyen adamlardı zaten.Onlar patlayalı çok oldu.Weevil Mihawkdan güçlü diyenler var çok rahat amiral lobisine yazar.
Mihawk'a amiral göndermeye gerek duymadılar gibi bir sey dedin ?Mihawk doğru düzgün bir tayfa toplasa İmparatorluk için yarışabilecek kapasitede birisidir benim için. İsterse Korsan Kral mı olur diyeyim, daha ne istiyorsun?
Şahin gözü yenebilen çıkmış mı??Weevil Mihawkdan güçlü diyenler var çok rahat amiral lobisine yazar.
Mihawk'a denizci avcısı denmiyor muydu?Adam denizci avlıyor koskoca denizciler adamı yakalamıyorlar bile.Racon denen nam denen bir şey var bu âlemde.Denizcilere eksi yazdı.Mihawk'a amiral göndermeye gerek duymadılar gibi bir sey dedin ?
Bu durumda belkide bir amiralin Mihawk"ı yeneceğini zannediyorsundur.
Bende bir amiralin kolay,kolay Mihawkla kapışmayı göze alacağını zannetmiyorum,Mihawk'ı yakalamayı bırak yenme garantisi bile yok.
Şuan eski Savaş Lordları arasında Amiral seviyesi olan iki tane kesin isim var benim gözümde.Bunlar Law ve Mihawk.Amiral fanı olmadığım dönemde Weevil'a da Amiral seviyesinde bir karakter demiştim ama o zamanlar yanıldığımı bu bölüm gösterdi.Weevil için amiral çağrılması ve bu amiralin Weevil’ı yakalaması nedense çok hoşuma gitti.