Weevil için amiral çağrılması ve bu amiralin Weevil’ı yakalaması nedense çok hoşuma gitti.
Bu arada yan gündem olarak Lucci'nin bir öpücüğe bayılması çok acıklı. Stussy acaba minnet borcu için mi yoksa emir telakki ettiği için mi Vegapunk'ın sözünü dinliyor merak ediyorum.
@Mihawk ’ın içeride adamı var galiba tam zamanımda inzivaya çekilmişUsta o halde bu Mihawk'ı net bir şekilde imparator seviyesi yapmıyor diyebilir miyiz ?
Mihawk'ın ödülü açıklandığında seviye konusunu kilitlemiştin tartışacak bir şey kalmadı diye. İmparator seviyesi görüyorsun sanıyordum.Aramaki'nin gücü gücünü bilmeyen birini beklemediği bir anda devreden çıkarabilecek kapasitede, böyle bir şey olmuş olabilir.
Bu arada Mihawk için normal Denizci askerleri gönderilmişken, Weevil için adaya amiral getirdiler. Kimin güçlü olduğu netleşti bana göre.
Kadın yalan soyluyor ya XD. Deney ürünü çıkacak. Her tarafında dikişler var.Acaba weevil nasıl doğdu
Aramaki gelişmesi sevindirici olurdu onun içinde.@Mihawk ’ın içeride adamı var galiba tam zamanımda inzivaya çekilmiş
Vurmadan götürdü demişler o olayın da aslı açıklanınca çaycı Croco durumuna dönücek gibiAramaki gelişmesi sevindirici olurdu onun içinde.