Amiral karizması tekrar çizildi ya o bana yeter. Kizaru gördükçe aklıma bu gelecek artık başkası demliği eline alana kadar.
Amiral karizması tekrar çizildi ya o bana yeter. Kizaru gördükçe aklıma bu gelecek artık başkası demliği eline alana kadar.
Sanki başta Weevil için de denizci askerleri gönderilmişti gibi hatırlıyorum bu olay o olayın devamı mı , başka bir operasyon mu?Aramaki'nin gücü gücünü bilmeyen birini beklemediği bir anda devreden çıkarabilecek kapasitede, böyle bir şey olmuş olabilir.
Bu arada Mihawk için normal Denizci askerleri gönderilmişken, Weevil için adaya amiral getirdiler. Kimin güçlü olduğu netleşti bana göre.
Olay bu kadar net aslında ama işlerine gelmiyor.Dediğim gibi öyle bir durum yok benim açımdam, adam kendi isteğiyle alıp götürmüş ve muhabbet çeviriyorlar. Boşa sündürüyorsun buradan beni kızdırmak için ekmek çıkmaz.
R lobisi fena çalışıyor bugünOlay bu kadar net aslında ama işlerine gelmiyor.
Çok takılıyon reis boş muhabbet, savunmalık mevzular olunca grup toplantısı yapıp harekete geçeriz.Olay bu kadar net aslında ama işlerine gelmiyor.
Kizaru ezik bir karakter olsa abi çekerdi Gorosei'ye. Sama'yı geçtim san bile dememiş.Dediğim gibi öyle bir durum yok benim açımdam, adam kendi isteğiyle alıp götürmüş ve muhabbet çeviriyorlar. Boşa sündürüyorsun buradan beni kızdırmak için ekmek çıkmaz.
Evladın can derdinde sen ne derdindesin. Marco'da paket olur yakında. Kaybedenler lobisi diyelim en iyisi sana.R lobisi fena çalışıyor bugün
Olay şu şekilde gelişiyor;Sanki başta Weevil için de denizci askerleri gönderilmişti gibi hatırlıyorum bu olay o olayın devamı mı , başka bir operasyon mu?