Ben kaybedeli 500 bölüm oldu sorun yokEvladın can derdinde sen ne derdindesin. Marco'da paket olur yakında. Kaybedenler lobisi diyelim en iyisi sana.
Ben kaybedeli 500 bölüm oldu sorun yokEvladın can derdinde sen ne derdindesin. Marco'da paket olur yakında. Kaybedenler lobisi diyelim en iyisi sana.
Haklısın reis boş muhabbet aslında. Bir zoruma gitmişti ama her şey ortada isteyen istediğini desin.Çok takılıyon reis boş muhabbet, savunmalık mevzular olunca grup toplantısı yapıp harekete geçeriz.
Issho kral adam gerçekten. Hakkını veren biri olduğunu görmek sevindirdi.Gorosei, Issho'dan çay ister. Anlık tepki. Kral adam ya.
Neden fansın diye sormadım ki xDYa Doflamingo fanısın gelmiş adamlıktan bahsediyorsun. Senin karakter çok temiz sanki.
Demin diyordun ya yaşça büyük olması sorun değil sorun adamlık diye o yüzden diyorum. Adamlığı bu kadar kafaya takıyorsan Dof fanı olman garip kaçıyor.Neden fansın diye sormadım ki xD
Dof temiz olmasin zaten xD
Usta o halde bu Mihawk'ı net bir şekilde imparator seviyesi yapmıyor diyebilir miyiz ?Aramaki'nin gücü gücünü bilmeyen birini beklemediği bir anda devreden çıkarabilecek kapasitede, böyle bir şey olmuş olabilir.
Bu arada Mihawk için normal Denizci askerleri gönderilmişken, Weevil için adaya amiral getirdiler. Kimin güçlü olduğu netleşti bana göre.
Ben yaparım belki birazdan.Yok mu bölümün analizini yapacak sağlam bir babayiğit ve kaçırdığımız noktaları söyleyecek? 50 Sayfa çay muhabbeti var kaçak çay dökmüşler yoruma
Weevil şu anda hiçbir korsan ekibine dahil olmamış, tek tabanca takılan tek eski Savaş Lordu. Bu veri de bayağı bilgi veriyor.Usta o halde bu Mihawk'ı net bir şekilde imparator seviyesi yapmıyor diyebilir miyiz ?