Anca o babayı alır diyorum ve Zoro bile Enmada ne hale geldi koskoca WB’nin ve en iyi 12 kılıçta yer alan bir kılıçı Weevil kullanamaz diyorum.Weevil WB’nin bişentoyu almak istiyor olabilir
Anca o babayı alır diyorum ve Zoro bile Enmada ne hale geldi koskoca WB’nin ve en iyi 12 kılıçta yer alan bir kılıçı Weevil kullanamaz diyorum.Weevil WB’nin bişentoyu almak istiyor olabilir
Aramaki, seni babana götüreyim demiş olabilir. Kafa yok takilmistir peşine.Vurmadan götürdü demişler o olayın da aslı açıklanınca çaycı Croco durumuna dönücek gibi
Kimsenin o bisentoyu almaya çalışmaması bir garip zaten. En iyi 12 kılıç derecesinde bir silah.Weevil WB’nin bişentoyu almak istiyor olabilir
Al sen şu şekeri gemiye bin biz seni babana götürücez.Aramaki, seni babana götüreyim demiş olabilir. Kafa yok takilmistir peşine.
Tüm İmparatorlar aynı güçte mi?Mihawk'ın ödülü açıklandığında seviye konusunu kilitlemiştin tartışacak bir şey kalmadı diye. İmparator seviyesi görüyorsun sanıyordum.
Değil ama Weevil o seviyede çıkmaz bence. Tabi yakın olabilir hakkında denilenlere bakarsak. Savaş zekası şüpheye düşürüyor ama beni.Tüm İmparatorlar aynı güçte mi?
Belki de bir amiral kaybetmek istemediler Mihawk'a göndererek.Aramaki'nin gücü gücünü bilmeyen birini beklemediği bir anda devreden çıkarabilecek kapasitede, böyle bir şey olmuş olabilir.
Bu arada Mihawk için normal Denizci askerleri gönderilmişken, Weevil için adaya amiral getirdiler. Kimin güçlü olduğu netleşti bana göre.
Enma'dan sonra normal bir dereceli kılıç göreceğimizi sanmıyorum. Nasıl Enma'yı Wano'da Oden dışında hiç kimse kullanamadı, Zoro'ya kadar. En iyi 12, hatta 21'lerin de buna benzer özellikleri olabilir.Kimsenin o bisentoyu almaya çalışmaması bir garip zaten. En iyi 12 kılıç derecesinde bir silah.
Yahu Montana farklı bir şey mi dedik? Adam hizmet ediyor işte. Yani normalde bunu kim yapıyor? Göründüğü üzere görevli var alıp getiriyor. Kizaru da atlayıp kendi götürüyor. Yani farklı bir şey demiyoruz...Kizaru kendi isteğiyle alıp götürüyor la, tepesine binip gezmiş gibi muhabbet çeviriyorsunuz.