Kaptanının attığı tek kadar tek atmış xD
Kaptanının attığı tek kadar tek atmış xD
Kaptana denk bu da bir gelişmeKaptanının attığı tek kadar tek atmış xD
Üç kılıçla abanıp vurmuş gibi geldi ama Kaku dayanıklı çıktı."Kes gitsin, hepsi aynı ceset."
Ciddi ciddi Zoro hiç saldırı yapmadı. Sadece kılıçla ittirdi bir kere. Reis sıkılmış yanar döner yaratıklardan.
Teknik yapmıyor yani onu demeye çalıştım. Düz yumruk atmak gibi bir şey.Üç kılıçla abanıp vurmuş gibi geldi ama Kaku dayanıklı çıktı.
Goygoy zaten Zoro ezer geçer her türlü. CP0 azdı zaten şimdi bi Lucci kaldı bakalım elinde seraphimler var güzel bir dövüş görürüz umarım. Seraphim Mihawk'dan beklentim var. Sanji ve Franky de geliyor.Teknik yapmıyor yani onu demeye çalıştım. Düz yumruk atmak gibi bir şey.
Ultra Tiger Hunt vurmus gibi duruyor."Kes gitsin, hepsi aynı ceset."
Ciddi ciddi Zoro hiç saldırı yapmadı. Sadece kılıçla ittirdi bir kere. Reis sıkılmış yanar döner yaratıklardan.
Bence bu tarz eşleşme ve dövüşler olmaz. Daha doğrusu, eşleşme olsa da, dövüş olmaz. Böyle ufak sürtüşmeler olur gibi en fazla.Goygoy zaten Zoro ezer geçer her türlü. CP0 azdı zaten şimdi bi Lucci kaldı bakalım elinde seraphimler var güzel bir dövüş görürüz umarım. Seraphim Mihawk'dan beklentim var. Sanji ve Franky de geliyor.
Stussy vs Lucci
Zoro vs Mihawk
Franky vs Kuma
Sanji vs Jinbe
Brook vs Hancock güzel olurdu
N'oldu Kaido Oden'e vurunca saldırı ismi söylemedi diyordun, şimdi saldırı mı uydurmaya başladın kral?Ultra Tiger Hunt vurmus gibi duruyor.
Sonradan çok abartılı olmaya başladı ve bu artık yorucu oluyor. Sanji fanı olarak bunu kabul ediyorum.Canon değildi ama Sanji’nin kadınlara karşı olan tutumunu zaten sevmiyordum onuda görünce ip koptu.