O sahneden sonra Sanjiden nefret etmeye başladım.Filmi eğlenmek için izliyim dedim beni karakterden soğuttu.O filmdeydi be
O sahneden sonra Sanjiden nefret etmeye başladım.Filmi eğlenmek için izliyim dedim beni karakterden soğuttu.O filmdeydi be
Aslında Oda’nın yazarlığının özür dilerim ama ne kadar aptalca olduğunu belirtmek istedim çok karizma karakterler çiziyorsun ama onlardan yetenek olarak üstün olan bir karakteri çok kötü hatta iğrenç bir şekilde çiziyorsun sonrada okuyucudan onu sevmesini bekliyorsun bunu söylemek istemiştim aslında.Sanırım beni yanlışlıkla alıntıladın.
kizarudan da hayır gelmeyecek birde bekleyin diyor yemin ediyorum bekleseler adamlar gitmişti çoktan sonra cp0 suclu iyiki saldırmışarda hem zaman kazandırdılar hemde stussy'nın gercek kımlıgı ortaya cıktıKizaru sen de geleceksen gel ya ! Kuma mı yedi ışık meyvesini de ışık hızında gidiyor?
Mukemmel bir mangakayken seriyi para kazanmak icin uzatinca arka sokaklara dondu seri yeminle.Bu kadar dandik bir yazardan anca bu beklenirdi zaten. 2y sonra yaşanan hiç bir şeye şaşırmıyorum
Canon muydu ki film? Toeinin saçmalıkları işte boşver.O sahneden sonra Sanjiden nefret etmeye başladım.Filmi eğlenmek için izliyim dedim beni karakterden soğuttu.
Benim düşüncem seriyi yanlış bir sekilde uzattığı için ve yanlış kararlar verdiği için en iyi örnek olarak Wano verilebilir burdaki olayları fazladan 100 bölüme ve Wano dışına yaysaydı seri böyle kötü bir hâl almazdı.Mukemmel bir mangakayken seriyi para kazanmak icin uzatinca arka sokaklara dondu seri yeminle.
Canon değildi ama Sanji’nin kadınlara karşı olan tutumunu zaten sevmiyordum onuda görünce ip koptu.Canon muydu ki film? Toeinin saçmalıkları işte boşver.